Skip Navigation Links

Karaağaç Sporlu 13 Yaşındaki Mustafa Genç Bursa Spor'a Transfer Oldu

Karaağaç Spor'un alt yapısında yetişen 13 yaşındaki Mustafa Genç, yapılan görüşmelerin ardından Süper Lig takımlarından Bursa Spor'a transfer oldu.

Karaağaç Sporlu 13 Yaşındaki Mustafa Genç Bursa Spor'a Transfer Oldu

Spor   A+a-

Geçmiş yıllardan beri Türk futboluna yıldız futbolcular yetiştirmesiyle bir anda ülkemizin spor kamuoyunda gündemi meşgul etmeyi sürdüren Karaağaç Spor, 1 yetenekli futbolcusunu daha Süper lig takımlarından Bursa Spor'a transfer etti.
Ülkemizin Spor Lig ekiplerinden Bursa Spor, geçen sezon Karaağaç Spor'un 15 yaşındaki yıldız futbolcusu Kerem Kök'ü renklerine bağlamıştı. Yıldız futbolcu Kerem Kök şu anda (U-15) Milli takımımızın formasını giyiyor.
 
Türk Futbolunun Geleceğin Yıldız Futbolcusu Mustafa Genç...
Karaağaç Spor'un alt yapısında yetişen 13 yaşındaki Mustafa Genç, yapılan görüşmelerin ardından Süper Lig takımlarından Bursa Spor'a transfer oldu. Bursa Spor yönetimi ile Karaağaç Spor altyapı Koordinatörü Fehim Aşkar arasında Mustafa Genç'in transferi konusunda protokol imzalandı.
Bursa Spor yönetimi ayrıca, Karaağaç Spor'un Bursa Spor'un pilot takımı olması yönünde teklifte bulunuldu.
Bursa Spor kulübü adına yapılan Altyapı sorumlusu Hayrettin Gül Güler ile sporcu izleme komitesi Başkanı Yılmaz Bulur yaptıkları açıklamada "Türk futboluna kazandırmış olduğunuz yetenekli ve karekterli futbolcular için teşekkür ediyoruz. Bu genç yetenekli futbolcular, sizlerin eseri olduğunu da unutmayalım. Emeklerinize sağlık" dediler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet