Skip Navigation Links

Bıkmaz İç Giyim hizmete girdi

İskenderun'un tanınmış esnaflarından Bıkmaz Elektrik'in Sahibi Yılmaz Bıkmaz'ın eşi Ender Bıkmaz, iç giyim mağazası açtı.

Ekonomi   A+a-

İskenderun’un tanınmış esnaflarından Bıkmaz Elektrik’in Sahibi Yılmaz Bıkmaz’ın eşi Ender Bıkmaz, iç giyim mağazası açtı.

Hürriyet Mahallesi Şehit Yalçın Aydın Caddesi, Nöroloji Merkezi altında hizmete giren Bıkmaz İç Giyim, sadece iç giyim değil aynı zamanda çocuk giyim ve eşofman çeşitleriyle de beğeni topladı. Açılışta oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Bıkmaz İç Giyim’in Sahibi Ender Bıkmaz, kadınların iş dünyasında başarılı olabildiklerinin kanıtlanmış bir gerçek olduğuna vurgu yaparak, özellikle kadınlara ve çocuklara yönelik bir mağaza açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Bıkmaz İç Giyim’in açılışına; Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, HEPAR İskenderun İlçe Başkanı Melih Borazan, İskenderun Belediye Meclis Üyesi Zeki Aytaş ve Bıkmaz ailesinin dostları katıldı.
Mağaza açılışını İskenderun Belediye Meclis Üyesi Zeki Aytaş, SGK Bölge Müdürlüğü’nde Şef Fatma Ağrı ve Nöroloji Uzmanı Dr. Tansel Terzi’nin eşi Öğretmen Fatma Terzi birlikte yaptılar.
Açılış sırasında kısa bir konuşma yapan İskenderun Belediye Meclis Üyesi Zeki Aytaş, ekonomik krizin en yoğun şekilde hissedildiği bir dönemde mağaza açma cesaretini gösteren Ender Bıkmaz’ı kutlayan Zeki Aytaş, İskenderun’un gelişmesi için herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerektiğini söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet