Skip Navigation Links

CHP'li Aday Şahutoğlu Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, gün boyu ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP'li Aday Şahutoğlu Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

Politika   A+a-

Adaylığının açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, gün boyu ziyaretlerini sürdürüyor.
Şahutoğlu bu kapsamda dün, Anadolu Basın Birliği, İskenderun Demir Çelik Emeklileri Derneği, Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.
İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve ilçe yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu ve partililer ile ziyaretlerini sürdüren Şahutoğlu, ziyaretleri sırasında karşılaştığı esnaf ve vatandaşlardan da büyük teveccüh görüyor.
Anadolu Basın Birliğinde Birlik Başkanı Ahmet Cerrahoğlu ve yönetimi tarafından karşılanan CHP’li Aday Dr. Yılmaz Şahutoğlu, samimi ve sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini iletti.
Kazasız belasız bir seçim süreci ve hayırlı bir seçim geçmesini temenni eden Ahmet Cerrahoğlu, son 15-20 yılda siyasetin çok kirlendiği, el birliği ile temizlemek doğruya yönlendirmek için çaba sarf edeceklerini söyledi. Kentte yaşayan insanların kardeşliğinin muhafaza edilmesinde en büyük sorumluluğun belediye başkanına düştüğünü de belirten Cerrahoğlu; “Belediye başkanı ayrım yapmadan herkesi kucaklamalı. Yolunuz açık olsun” dedi.
Sosyal, halkçı belediyeciliği hayata geçireceklerini ve ayrıma müsaade etmeyeceklerini vurgulayan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yeni yaşam alanları oluşturmanın önemine de vurgu yaparak, bu kapsamda Meydan Mahallesi ve Feyezan Kanalına yönelik ciddi projeleri olduğunu sözlerine ekledi.
Ardından İskenderun Demir Çelik Emeklileri Derneği’ne geçen Şahutoğlu ve beraberindekiler, Dernek Başkanı Nurullah Er, yönetimi ve üyeler tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Belediye Başkanının şehirde yaşayan herkese dokunması gerektiğini ifade eden Dernek Başkanı Er, ‘Söz uçar yazı kalır’ diyerek taleplerini, yazılı olarak Şahutoğlu’na sundu.
Her kesimin, özellikle alt ve orta gelirli vatandaşların, kentin imkanlarından faydalanabilmeleri adına tesisler yapacaklarını kaydeden Şahutoğlu; “İskenderun denilince ilk akla gelen demirçelik. Demirçelik Müzesi ve demirçelik emekli ve emekçilerine yönelik lokal tarzında bir sosyal tesisin yer aldığı komplike bir projemiz var” dedi.
Dernek üyeleri de söz alarak öneri, talep ve başarı dileklerini Şahutoğlu’na ilettiler.
Muharip Gaziler Derneği’ni de ziyaret eden Şahutoğlu, Dernek Başkanı Neşet Turhan ve yönetimi tarafından ağırlandı.
Sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini sunan Şahutoğlu, kenti ortak bir iradeyle yönetmenin gayreti içerisinde olacaklarını vurgulayarak; “Bir olacağız, birlikte güçlü olacağız” dedi. CHP’li Aday Şahutoğlu, daha sonra taziye ziyaretlerinde de bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet