Skip Navigation Links

Şiddetli Fırtına Okullar Tatil!

İskenderun , Arsuz ve Belen Kaymakamlığından Okulların Tatil Edildiği Açıklandı

Şiddetli Fırtına Okullar Tatil!

Gündem   A+a-

 Şiddetli fırtına nedeniyle Arsuz kaymakamlığı, Belen Kaymakamlığı ve İskenderun kaymakamlığından yapılan duyuruda okulların 1 gün süre ile tatil edildiği açıklandı.
 
İskenderun Bölgesindeki tüm özel ve devlet okulları tatil edilirken , Arsuz kaymakamlığından ise aşağıdaki okulların tatil edildiği bilgisi iletildi.
Yapılan Açıklamada ; "RESMİ VE ÖZEL OKULLAR 7 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE GÜNÜ GEÇERLİ OLMAK ÜZERE (1) GÜN SURE İLE TATİL EDİLMİŞTİR"
 
Olumsuz hava koşulları nedeniyle İlçemizde ki okul öncesi (kreş), ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde ki tüm resmi ve özel okullar 07.02.2019 Perşembe günü (1) gün süre ile tatil edilmiştir.
Kamuoyuna önemle duyurulur.
 
Arsuz Kaymakamlığından Yapılan Açıklamaya göre ;
07.02.2019 Perşembe günü ilçemizde bulunan tüm resmi okullar , özel okullar ve kreşler 1 gün tatil.
 
Meterolojiden alınan bilgiler doğrultusunda ilcemizde yaşanan şiddetli rüzgar ve yağışın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, elektrik telleri kopması ve trafo hasarları olumsuzluklarına karşı 07.02.2019 Perşembe günü ilcemizde bulunan tüm resmi okullar , özel okullar ve kreşler eğitime 1 gün süreyle ara vermiştir.
 
Belen Kaymakamlığı'ndan da alınan bilgiye göre Okulların 1 gün süre ile Tatil edildiği açıklandı.
 
Hatay Valiliği'nden de yapılan açıklamaya göre ;
 
İskenderun ve Belen ilçelerinde 07.01.2019 peşembe günü ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitime 1 gün ara verilmiştir.Arsuz ilçesinde ise bazı okullarımıza bir gün süreyle ara verilmiştir kaymakamlık sitelerinden detaylı bigiye ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet