Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sürücülere bilgi Verilerek Öncelik Yayanın mesajı verildi

Arsuz’da da Yaya Öncelikli Trafik Uygulaması Yapıldı

Sürücülere bilgi Verilerek Öncelik Yayanın mesajı verildiWeb
TV

Arsuz   A+a-

 İçişleri Bakanlığı tarafından “ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN” sloganıyla yürütülmekte olan 2019 yılı “YAYA ÖNCELİKLİ TRAFİK” projesi kapsamında ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak farkındalık etkinlikleri icra edilerek, Arsuz Gözcüler Mahallesi’nde yaya geçitlerinde yayaların geçiş üstünlüğüne farkındalık kazandırıldı.
Ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak icra edilen farkındalık etkinlikleri kapsamında, İlçemizde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilerek yaya geçitlerinde yayalarımızın geçiş üstünlüğüne dikkat çekildi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkan Vekili Corc Turan. Emniyet Müdürü Halil Karabacak, mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik esnasında; İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, kurum müdürleri ile vatandaşların iştirakiyle yaya geçitlerinden öncelikli olarak geçiş yapıldı.
Yaya geçitlerinden geçişler yapılmasının akabinde, broşür, karton şapka dağıtımı ile sürücü bilgilendirilmesi de yapılarak yaya öncelikli trafik konusunda oluşturulan farkındalığa ciddi bir katkıda bulunuldu.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı; "Bizim sevdamız da sevgimiz de halkımızadır. Bu doğrultuda yaya geçitlerinde meydana gelen ölümlü veya yaralanmalı trafik kazalarının önüne geçmek ve vatandaşlarımıza yaya geçitlerinde geçiş üstünlüğü tanımak amacıyla bu farkındalık etkinliğini ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de uyguluyoruz. Hatay genelinde yayalarımıza karşı var olan hassasiyeti daha da güçlendiriyoruz. Bu anlamda bizim özel günümüzde özel ilgimizde vatandaşımıza hizmet üzerinedir. Halkımızın yaşamına katacağımız kolaylıklar üzerinedir." açıklamasıyla söz konusu ince davranışı daha da anlam kazandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sürücülere bilgi Verilerek Öncelik Yayanın mesajı verildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar