Skip Navigation Links

Çınarlı’dan Tam Destek!

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı

Çınarlı’dan Tam Destek!

Politika   A+a-

Bekbele'de Çınarlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
 
Toplantıya, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ve Ahmet Keskin de katılım gösterdi.
 
HBB Hizmet Yapmadı
 
Mahalle halkına seslenen Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Hatay'ı şaha kaldıracak hizmetlerle gönül belediyeciliği için yola çıktıklarını söyledi. 5 yıldır hizmet yapmadığını öne süren Lütfü Savaş'a yüklenen Güler, 1.8 katrilyon bütçesi olan bir belediye Hatay'a ne hizmet yaptı? Bunun yanında çok yüksek fiyatlarla araç kiralama işlemleri yapıldı. Bu miktarlarla belediyeye araç filosu alınır. Milletin parası heba edildiği gibi, halkımız hiçbir hizmetten yararlanamadı. İnşallah Cumhur İttifakı zaferiyle hizmet nasıl yapılır, bu halkın parası tekrar halka nasıl döner herkes görecek” dedi.
 
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise, İskenderun'u çok güzel hizmet ve yatırımların beklediğini müjdeledi. Halkımızın bunun için destek vermesi gerektiğini belirten Başkan Adayı Tosyalı, güzel memleketimize güzel hizmetleri kazandırmak için el birliği ve güç birliği içinde olmamız gerektiğini kaydetti.
 
Çınarlı Mahallesi halkı, her iki başkan adayına da sonuna kadar destek vereceklerini açık yüreklilikle ifade ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet