Skip Navigation Links

Gözcüler Yetmez O’nu Arsuz Tanıyor…

Bir Gönül Adamı Züher Ekenel…

Gözcüler Yetmez O’nu Arsuz Tanıyor…

Politika   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi’nde muhtarlık yarışının favori ismi Züher Ekenel, gönüllerde taht kuruyor.
Arsuz ilçesinin en aktif isimlerinden Gözcüler Mahallesi Muhtar Adayı Züher Ekenel, uzun yıllardır yaptıkları, bölge insanına katkıları, sosyal sorumluluk projelerinde lider kimliğiyle tanınıyor.
 
Spor adamı kimliği, bir çok dernekte yöneticilik, sosyal sorumluluk projelerinde öncülük gibi bir çok özelliği bulunan Züher Ekenel, geçmişten bugüne her toplumsal konuda ön plana çıkarak bölge halkının geleceğine katkı sunan önemli bir kanaat önderi.
Küçük yaşta başladığı spor hayatında hem futbolcu hem malzemeci, hem de top toplayıcı olarak ilerlerken, futbol hayatına kulüp başkanlığı ve teknik direktör olarak devam etti.
 
Tam bir gönül ve hizmet adamı olan Züher Ekenel, Arsuz Gözcülerspor dışında Arsuz Karaağaçspor’un da yönetim kurulunda görev alarak, ilçenin sporda en iyi yerlere gelmesi için gönüllü hizmetlerini sürdürüyor.
 
Okulların akan çatısı, bozulan seramik ve boyası, tuvaletlerindeki arızası, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının okul ihtiyaçlarının karşılanması ve daha bir çok konuda şahsi bütçesinin yetmediği yerlerde, bölge halkını harekete geçiren Züher Ekenel, iş ve özel hayatından yaptığı fedakarlıklarla bir muhtarın yaptığından fazlasını uzun yıllardır verirken, halktan gelen yoğun talep üzerine aday oldu.
Günümüzde yüzlerce çocuğun hayatına dokunarak futbol hayatlarında en yerlere gelmeleri için özel çaba sarfeden Züher Ekenel, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, saygılı, hayata tutunan, özgüveni yüksek, ailesine bağlı, vatanına, milletine faydalı, bayrağına sevdalı olmaları için yoğun uğraşlar veren önemli bir isim.
 
Züher Ekenel,. Eğer bir çocuk üşüyorsa, eğer bir okulun penceresi, kapısı bozulmuşsa, çatısından su akıyorsa, eğer bir ailede sağlık sorunları veya ekonomik sıkıntı varsa sevgili Züher Ekenel her zaman orda oldu.
 
Eğer birinin canı acıyor ve ihtiyacı varsa, ilk aranan kişilerden birisi oldu Züher Ekenel… Arsuz Gözcüler Spor’da uzun yıllar başkanlık, teknik direktörlük dahil onlarca çocuğa ağabeylik, babalık yaptı, yetmedi Arsuz Karaağaçspor yönetimine girerek de destek oldu. Spordan sanata, eğitimden sağlığa kadar onlarca konuda öncülük eden Züher Ekenel, halkın sevgisini ve güvenini boşa çıkarmamak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet