Skip Navigation Links

Sanayi ve Tarımda İleri teknoloji Şart!

Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi,İSTE Öğretim Görevlisi Yazar Şair Kanaat Önderi Recep Ekinci, 8. Gün Haber Web Tv’yi ziyaret etti.

Sanayi ve Tarımda İleri teknoloji Şart!Web
TV

Gündem   A+a-

 Türkiye’nin saygın sanayicilerinden Ekinci ailesinin önemli isimlerinden Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yazar Şair Kanaat Önderi Recep Ekinci, 8. Gün Haber Web Tv’yi ziyaret etti.
Çok yönlü kişiliğiyle bölgenin önemli kanaat önderlerinden birisi olan aynı zamanda demir çelik sektörünün duayen ismi Recep Ekinci, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’a önemli açıklamalarda bulundu.
Türkiye’nin yüksek teknolojili sanayi ve tarım üretimine yönelmesinin ekonominin çıkmazdan kurtulması için çok önemli olduğunu belirten Recep Ekinci, Dünya’nın en gelişmiş ülkelerinin ileri teknoloji ışığında sanayi üretimi ve tarım yaptığına dikkat çekti.
Hatay’da Mustafa Kemal Üniversitesi’nin kurucu üyesi 10 kişiden birisi olan Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, Hatay’a ve özelinde İskenderun’a sundukları katkıları tevazu göstererek anlattı.
Çok yönlü kişiliğiyle demir çelik sanayi, tarım, üniversite, kitapları, şiirleri ve kanaat önderi kimliğiyle Gökhan Gökpınar’ın sorularını yanıtlayan Recep Ekinci’nin hayat dersi niteliğindeki açıklamalarını sonuna kadar dinlemenizi tavsiye ediyoruz.
Recep Ekinci ile yaptığımız röportajın tüm ayrıntıları videomuzda…
 
 
Sanayi ve Tarımda İleri teknoloji Şart! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet