Skip Navigation Links

Gönülleri Buluşturan Düğün

Hikmet Aksoy'un En Mutlu Günü

Gönülleri Buluşturan Düğün

Magazin   A+a-

İlçe Seçim Kurulu Müdürü olarak yaklaşık 15 yıl İskenderun’a hizmet ettikten sonra Hatay İl Seçim Kurulu Müdürlüğü’ne atanan Hikmet Aksoy, oğlu Akmet Aksoy’u evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.
 
Ramada Otel’de düzenlenen ve yüzlerce kişinin katıldığı düğün merasiminde İskenderun ve Hatay’dan iş, siyaset, bürokrat, STK temsilcileri olmak üzere her kesimden davetli biraraya geldi.
 
Tüm kurumlarla iyi ilişkiler kuran ve sevilen bir isim olan Hikmet Aksoy, oğlunun düğününde konuklarıyla tek tek ilgilenirken, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları ve mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür etti.
 
Düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Ahmet Aksoy ile Sultan Anlar’ın nikahını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kılarken, gençlerin nikah şahitliğini ise CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve Ak Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt yaptı.
 
AKP, CHP ve MHP’yi buluşturan nikah töreninde, bir ömür mutluluğa evet diyen Ahmet ve Sultan Aksoy çiftinin heyecanı ses tonlarına da yansıdı.
Nikah töreni sonrası, güzel gelin Sultan Aksoy’a nikah defterini CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin takdim ederken, Başkan Seyfi Dingil de genç çifte fincan takımı hediye etti.
 
Ahmet – Sultan Aksoy çifti, daha sonra dünya evine girmenin mutluluğunu konuklarıyla gönüllerince eğlenerek çıkardı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet