Skip Navigation Links

Cumhur İttifakı Adayı GÜL'den Belenspor'a moral ziyareti

Süper Amatör Lig takımlarından Belen Belediyespor ile Hatay Armutluspor, Belen Belediyespor’un ev sahipliğinde karşı karşıya geldi.

Cumhur İttifakı Adayı GÜL'den Belenspor'a moral ziyareti

Spor   A+a-

Karşılaşma öncesi Belen’in Cumhur İttifakı Adayı İbrahim GÜL ve İlçe Başkanları futbolcuları ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. İskenderun 5 Temmuz stadında 14:30 başlayan maç 1 -1 berabere sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından futbolcuları ve teknik heyeti mücadelelerinden ötürü tebrik eden İttifak Adayı GÜL, seçim çalışmaları kapsamında Belen’deki seçim Koordinasyon merkezlerinde Belenlilerle bir araya gelerek mahalle toplantılarına katıldı.
Kıcı ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri Cumhur İttifakını bağrına bastı.
Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarından Enis Göçmen ve Seyfullah Gürbüz ile Kıcı Mahallesi Muhtarı Ahmet Soysal ve MHP Meclis Üyesi Adayı Ekrem Doğan’ın koordinasyonunda gerçekleştirilen mahalle toplantılarına, mahalle sakinlerinin ilgisi büyüktü. Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün de katılmasıyla toplantılar izdihama dönüşürken, vatandaşların Gül ile kurdukları yakınlık ise gözlerden kaçmadı.
Yediden yetmişe her yaştan katılımın olduğu ve muhtar adaylarının da destek verdiği mahalle toplantıları Kıcı Mahallesi Düğün Salonunda ve MHP Meclis Üyesi Adayı Ekrem Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.
Mahalle sakinlerini dinleyerek notlar aldıran İttifak Adayı Gül, cumhur ittifakının önemine vurgu yaparak mahalle sakinlerinden destek istedi. Seçim Koordinasyon Merkezleri açılışındaki konuşmasına değinerek; “Belen Belediyesi geliri beli, bütçesi belli bir kurumdur. Bizlere destek verirken, bizleri öksüz bırakmayın. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğine Belen olarak ihtiyacımız var. Onun için Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Güler içinde sizlerden destek istiyorum.” diyerek sözlerini sürdürdü.
İbrahim Gül, Facebok Sosyal Medya hesabından da; Kıcı Mahallesi Muhtarı Ahmet Soysal’a ve Belen’in sevilen esnaflarından, gençlerin buluşma noktası, BelenHaber.com’un imtiyaz sahibi MHP Meclis Üyesi Adayı Ekrem Doğan’a yaptıkları ev sahipliğinden dolayı ayrıca teşekkür etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet