Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Bu hafta mücadele eden takımların maç sonuçları

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

FATİH TOSYALI'YA TURUNCU MAVİLİ TARAFTARLARDAN SEVGİ SELİ
 
Mart atında yapılacak olan yerel seçimlerde, bölgemizde bulunan siyasi partilerin Belediye Başkan adayların isimlerinin belirlenmesinin ardından, "Adaylar belli oldu. Herkes kendi bölgesindeki takımlarına sahip çıksın" kampanyasına ilk yanıt AK Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı'dan geldi.
 
Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz stadına gelerek Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Spor'a destek oldu. Taraftarlardan tarafından uzun süre ayakta alkış alan Fatih Tosyalı, sporseverlerle el sıkışarak sohbet etti.
 
Taraftarların destek isteği karşısında duyarsız kalmayan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, "İskenderun Spor'a her türlü desteği vereceğim" dedi.
Fatih Tosyalı, 5 Temmuz stadına gelişinde amigolar Metin Bağış ile Nihat Demircan tarafından Turuncu Mavili atkı hediye ettiler.
 
 
 
 
SPOR CAMİASINDA İBRAHİM GÜL HEYECANI
 
Spor, Siyaset ve İş dünyasının gönlünde taht kuran, Cumhur İttifakının Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, Hatay Süper Amatör Liginde yer alan Belen Belediye Spor ile Armutlu Spor arasında 5 Temmuz dış sahasında oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan müsabakayı izledi.
Özellikle Spor camiasında çok sevilen ve fırsat bulduğunda da futbol oynamayı seven Belen ilçesinde Cumhur İttifakı adayı İbrahim Gül'ün Başkan seçilmesi halinde Belen Belediye Spor'u parlak günler bekliyor.
 
Belen Belediye Spor'un golünü Yasin Tümenci attı.
 
 
 
 
ASAŞ SPOR FUTBOL OKULUNDA BAŞARILI ÖĞRENCİLERE MADALYA
 
Asaş Filtre Sanayi bünyesinde faaliyetini sürdüren Asaş Spor Futbol Okulu çalışmalarını Teknik Direktör Halit Ersoy nezaretinde sürdürüyor. İskenderun Belediyesine ait sahil kısmındaki spor kompleksinde çalışan yıldız futbolcuları aileleri de yakından takip ediyor.
 
İskenderun Asaş Spor Futbol Okulunda eğitimlerini sürdüren yıldız futbolcular öğrenim gördükleri okullarında başarılı karne getirenlere kulüp Başkanı Zeki Göçmen tarafından madalya ile ödüllendirildi.
 
 
 
İSKENDERUN BELEDİYE SPOR 0 HİSAR SPOR 0
 
Ligin ikinci yarısının ilk iki haftasında oynadığı iki deplasman müsabakasında da galibiyetlerle dönen Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Spor'da bir haller olmaya başladı.
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, İskenderun 5 Temmuz stadına yapılan karşılaşmada 0-0 berabere kalması, camiasını şoke etti.
Kalabalık seyirci kitlesinin izlediği karşılaşmayı Utku Doğan,Selçuk Gökgöz ile Kübra Çetinkaya yönetti. Puan cetvelinin son sırasında bulunan ve şu ana kadar sadece 1 puan toplayabilen 1970 Hisar Spor'u küçümseyen İskenderun Belediye Spor futbolcuları ellerine geçirdikleri gollük pozisyonu cömertçe harcadılar. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediye Spor puanını 22'ye, 1970 Hisar Spor'da 2'ye çıkarttı.
 
Maçın sonlarına doğru 1970 Hisar Spor kalecisi Fevzi Sert'in tahrikleri sonucunda maçın bitiş düdüğünün ardından her iki takım arasında yer yer kavgalar oldu. Çıkan kavgalarda iki takımdan da 1'er olmak üzere 2 futbolcu yaralandı.
 
Maçın orta hakemi Uyku Doğan'ın müsabaka esnalarında yanlış kararları ise çıkan olayların tuz biberi oldu.
 
 
 
ASAŞ SPOR 3 AZGANLIK SPOR 2
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (C) Grubunda mücadele eden Asaş Spor aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Bünyesinde barındırdığı genç ve yetenekli futbolcularla lige başlayan Asaş Spor, ligin ikinci haftasında İskenderun 5 Temmuz dış sahasında konuk ettiği Azganlık Spor'u 3-2 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Ahmet Yapıcı, Ercan Uysal ile Mehmet Koçeker'in yönettiği karşılaşmada Asaş Spor'un gollerini Hasan Ak, Sabahattin Dervişoğlu ile Onur Parıltı atarken, Azganlık Spor'un gollerini de Cüneyt Deveci ile Kamil Özbülbül attı.
Puanını 6'ya yükselten Asaş Spor'da Abdullah Onaylı kırmızı kart gördü.
Asaş Spor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, elde ettikleri başarıdan dolayı, Teknik Direktör Bekir Arabulan ile tüm futbolcuları tebrik etti.
 
 
 
KARAAĞAÇ SPOR FIRTINA GİBİ ESMEYE DEVAM EDİYOR
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Arsuz Karaağaç Sporlular, fırtına gibi esmeye devam ediyor. Ligin ikinci yarısında ardı ardına aldığı galibiyetlerle başarı grafiğini yükselten Arsuz Karaağaç Spor, Ceyhan ilçe stadında oynanan karşılaşmada ev sahibi Ceyhan Spor'u 2-1 mağlup etti. Salih Aytaç, Onur Tek ile Muhammet Alperen Çetiz'in yönettiği karşılaşmada Arsuz Karaağaç Spor'un gollerini Ali Yıldırım ile Mustafa Can Cap atarken, ev sahibi Ceyhan Spor'un tek golünü de Velid attı.
 
Alınan bu sonucun ardından Arsuz Karaağaç Spor puanını 27'ye yükseltirken, haftayı yenilgiyle kapatan Ceyhan Spor'da 20 puanda kaldı.
 
 
 
PAYAS SPOR 1 SERİK BELEDİYE 1
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Serik Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı. Ferdi Erdem Akbaş, Ozan Bekar ile Erol Ernek'in yönettiği karşılaşmada Payas Spor'un golünü 11. dakikada Muhammet Ali Aydın, Serik Belediye Spor'un golünü de 86. dakikada Abdurrahman Ayhanoğlu attı. Bu sonucu ardından Payas Spor puanını 28'e, Serik Belediye Spor'da 35'e yükseltti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet