Skip Navigation Links

Belen'de Cumhur İttifakı'ndan görkemli açılış!

Hatay siyaseti kızışıyor. Hassa, Dörtyol, Erzin, İskenderun’dan sonra Belen’de de Cumhur İttifakının seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleşti

Belen'de Cumhur İttifakı'ndan görkemli açılış!

Politika   A+a-

Cumhur İttifakı çatısı altında bir araya gelen Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarının yanı sıra, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı temsilcileri de ilçelerde gerçekleştirilen seçim koordinasyon merkezi açılışlarına destek verdi.
İttifak Adayı Gül: “Ak Belediyecilik ile Üreten Belediyecilik harmanlanacak.”
Belen Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen açılışa; Cumhur İttifakı milletvekillerinden Lütfi Kaşıkçı, Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, İl ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belen seçim koordinasyon merkezinin açılışında halka hitap eden Belen’in İttifak Adayı İbrahim Gül, konuşmasında gündemdeki ‘BEKA’ tartışmalarına vurgu yaparak Fransa’nın sarı yeleklilerine hitaben; “31 Mart seçimlerinin ülkenin bekası ile alakası yok diyenlerin gizli ajandalarına baktığınızda, beka seçimi olduğunu daha net anlarsınız. Bu yüzden 31 Martta sandığa gittiğinizde nasıl ki 15 Temmuz günü darbeye karşı birlik olduysak, sandıkta da dik durup onlara izin vermediğiniz gün olacak. Nasıl ki Fransa sokaklarını sarı yelekliler karıştırdıysa, Ülkemizi de karıştırmak aynı taktikle karıştırmak istiyorlar.” dedi.
Seçim beyannamesine de değinen Gül; “Ak Parti’nin ‘Ak Belediyecilik’ anlayışı ile MHP’nin ‘Üreten Belediyecilik’ anlayışını harmanlayarak hizmet edeceğiz.” diyerek; “Belen’e efendi değil hizmetkâr olmaya geldik. Bize güç verirken, bizlere destek verirken öksüz de bırakmayın. Öksüz bırakmayın diyorum. Çünkü Belen Belediyesinin gücü, geliri belli. Daha fazla hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanlığında da İbrahim Güler başkanıma destek istiyorum.” şeklinde konuştu.
Sosyal Medya Platformlarından Facebook, kullanıcıların anılarını yıl dönümlerinde hatırlatır. 02.02.2014 tarihinde 30 Mart 2014 seçimlerinde Belen’de Milliyetçi Hareket Partisinin Seçim Bürosunun açılış gerçekleşmiş, 02.02.2019 tarihinde ise Cumhur İttifakı’nın Belen Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleşti.
Böylesi bir rastlantı olması takipçilerin dikkatinden kaçmazken, Cumhur İttifakına gönül veren vatandaşlar tarafından seçimi Cumhur İttifakı kazanacak şeklinde yorumlandı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet