Skip Navigation Links

Cumhur İttifakı’na Belen’de muhtarlardan tam destek!

Cumhur İttifakı Belen’de seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Cumhur İttifakı’na Belen’de muhtarlardan tam destek!

Politika   A+a-

Geçtiğimiz günlerde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Cumhur ittifakı adayı İbrahim Gül, Belen’in Kıcı Mahallesi’nde muhtarlar ile bir araya geldi.
İttifak Adayı Gül: “Belen Belediye Başkanlığı benim için şereftir.”
Cumhur İttifakının Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül Belen’de görev yapan muhtarlar ile Kıcı Mahalllesi’nde bir araya geldi. Muhtarlar ile kahvaltıda buluşan Gül; adaylık süreci hakkında bilgilendirmede bulunurken, Belen’e nasıl aday olduğunu anlattı.
Belen Belediye Başkanlığı’nın kendisi için bir şeref olduğunu vurgulayan İbrahim Gül muhtarlara yaptığı konuşmasında “İskenderun için adaylık beklerken Belen’e görevlendirilmemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiridir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ne kadar önemli ise Belen Belediye Başkanlığı da benim için o kadar önemlidir. Belen Belediye Başkanlığı benim için şereftir. Belen’in birçok mahallesinde eşim, dostum, akrabam ve ikili ilişkilerimin olduğu insanlar var. Hakkımızda olur olmaz sözler söyleyen insanlar da var. Bunlar siyaset adamına yakışan ve siyaset ahlakına uygun olan şeyler değil. Siyasette net ve doğru olmak lazım. Ben Belen’e ve Belen halkına hizmet için geldim. Belen’in imkânlarını Belen’de yaşayan insanlar için kullanacağız.” şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı: “Her daim devletimizin yanındayız!”
Muhtarlar ile gerçekleştirilen programlar sonrasında Ak Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarının da katılımıyla Belen’deki resmi daireler ziyaret edildi. “Her daim devletimizin yanındayız!” mesajı veren Cumhur İttifakı, Belen Belediye Düğün Salonunda düzenlenen asker eğlencesine katıldı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet