Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

‘Dönem Sonu işlemler ve Vergi Mevzuatı’ Konulu Seminer Yoğun İlgi Gördü

İTSO ve İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler İş birliği ile ‘Dönem sonu işlemler ve vergi mevzuatı’ konulu eğitim semineri yoğun ilgi görd

‘Dönem  Sonu işlemler ve Vergi Mevzuatı’  Konulu Seminer Yoğun İlgi Gördü

Gündem   A+a-

 İTSO ve İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler İş birliği ile ‘Dönem sonu işlemler ve vergi mevzuatı’ konulu eğitim semineri yoğun ilgi gördü
İTSO Meclis üyeleri, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler, meslek mensuplarının yoğun ilgi gösterdikleri eğitim semineri yoğun ilgi gördü. Eğitim seminerine davetli olarak TÜRMOB Eğitmeni Yalçın Sütü Temiz katıldı.
Seminerin açılış konuşmasını yapar İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “Yine bir eğitim toplantısında bir aradayız. Muhasebeciler Odası olarak üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantılarına aralıksız devam ediyoruz. Siz değerli üyelerimize son mevzuatlar ile ilgili bilgileri en yetkili kişiler tarafından verdirmeye gayret sarf ediyoruz. Sürekli mevzuatların değiştiği ve dijitale dönüşen mesleğimiz ile ilgili bu gün de Dönem sonu mevzuatlar konusunda bilgiler verilecektir. Sene sonu işlemler ile ilgili hepinizin bildiği fakat unuttuğu, hatırlanmakta zorlandığı, hatırlansa dahi uygulamada acaba denilen konular da bilgiler alacağız” dedi.
Eğitim seminerinde, meslek mensuplarına sine vizyon destekli olarak sunum yapan TÜRMOB Eğitmeni Yalçın Sütü Temiz, ‘Dönem sonu işlemler ve vergi mevzuatı’ konusunda son çıkan yasalar ve düzenlemelerin yanı sıra, son günlerde özellikle Gelir Vergisi Katma Değer Vergisi ve Kurumlar Vergisinde ve SGK Mevzuatında yapılan değişikliklerle ilgili bilgiler verdi.
Eğitim Semineri sonunda ise İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım tarafından çalışma ruhsatı Belgesi almaya hak kazanan Fatih Başar’a belgesini takdim etti. İSMO Onursal Başkanı Alaaddin Özbülbül de TÜRMOB Eğitmeni Yalçın Sütü Temiz’e vermiş olduğu eğitim seminerinden dolayı plaket takdim etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar