Skip Navigation Links

Eskimeyen Başkan İzzettin Yılmaz'a coşkulu karşılama..

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Kadir Teksöz, tüm esnaf oda başkanları ve esnaflar adına eskimeyen Başkanı ve Hatay Milletvekili İzzet

Ekonomi   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Hatay Esnaf Odaları Birliği Eskimeyen Başkanı MHP Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz’la, Esnaf ve Sanatkarlar Odası İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette “Eskimeyen” sözü ise konuşma sırasında “Eski Başkan” ifadesinin söylenmesi üzerine, oda başkanları hep bir ağızdan “Eskimeyen başkan” deyince slogan haline geldi.
Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Kadir Teksöz, tüm esnaf oda başkanları ve esnaflar adına eskimeyen Başkanı ve Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz’a “Hoş geldiniz” konuşması yaptı.
MHP Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz’a, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde daha önce birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları Sıtkı Akın, Tahsin Mutluay, Remzi Çaylı başta olmak üzere tüm oda başkanlarının ilgisi görülmeğe değerdi. Kadim dostlar önce bir süre hasret giderdiler ve daha sonra da sözü siyasete getirip mesajlarını verdiler.
MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, MHP’nin iktidar olması halinde tüm esnaf odalarıyla omuz omuza çalışacaklarını ve her konuda görüş isteyeceklerini söyledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet