Skip Navigation Links

İbrahim GÜL'e Belen'de en büyük destek gençlerden!

Belen Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen organizasyonda Belenlilerle bir araya gelen

İbrahim GÜL'e Belen'de en büyük destek gençlerden!

Politika   A+a-

Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Gül gençlere hitap etti.
Gül: ”Cumhur İttifakı olarak tek vücut mücadele vereceğiz.”
Cumhur İttifakının Büyükşehir Adayı İbrahim Güler ve Milletvekili Lütfü Kaşıkçı’nın da katıldığı, Belen Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen organizasyonda Belen Ülkü Ocakları da yerini aldı. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu organizasyonda davetlilere hitap eden İttifak Adayı İbrahim Gül cumhur ittifakının önemine değinerek “Yerelde birlikte bir mücadeleye giriştik. Bu mücadele ile bir yola arkadaşlığı kuruldu. Bu yol arkadaşlığı sayesinde ortak anılarımız oluşacak. Dostluklarımız pekişecek. Bundan sonra inanıyorum ki Türkiye’de bir siyasi hareket olarak ta böyle devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin beka yorumuna da vurgu yapan Gül: “Cumhurbaşkanımız üç gün önce bu mesajı verdi.
Genel Başkanımız her gün bu mesajı yineliyor. Cumhur İttifakına leke düşürecek halel getirecek bir kimsenin gözünün yaşına bakmayın. Bencillik yapan nefsine yenilen kimse olmasın. Kimse makam mevki derdine düşmesin. Gelecek kaygısı taşımasın. Çünkü Ülkemizin ve milletimizin içinde bulunduğu durum gelecek kaygımızdan çok ama çok daha önemlidir.” dedi. Gençleri cumhur ittifakı için çalışmaya davet eden İttifak Adayı Gül: “İşte tarihin her döneminde bunları gördükçe bu riskleri alan ataların çocuklarıyız. Ülke ne zaman sıkıntılı bir sürece girse hepimiz vatanseverler olarak elimizi hatta gövdemizi taşın altına koymayı bildik. Aksini hiç düşünmedik. Bugün bu iki lider böyle bir karar almışsa bizlere de onların mücadelesine güç katmak düşer. Hatay’ın her köşesinde bu riskleri anlatıp onları da mücadelemize ortak etmeliyiz.” diyerek sözlerini sürdürdü.
Büyükşehir Adayı Güler: “Türk Devleti son 250 yılın en güçlü devrini yaşıyor!”
Cumhur İttifakının Büyükşehir Adayı İbrahim Güler’in yaptığı konuşmada ise cumhur ittifakının engellenmeye çalışıldığına değinerek “Devletimiz ne zaman kendi ayakları üzerinde durmaya çalışsa, kararlarını kimseye danışmadan boyun eğmeden vermeye kalksa hep bir kaos hep bir karmaşa çıkarıldı. Ya başbakanı astılar. Ya cumhurbaşkanını zehirlediler. Ya da milletin iradesine pranga vurdular. Neticede devletimiz kendi kararlarını alamaz hale getirildi. Ama başaramayacaklar.” dedi. Önemli tespitlerle konuşmasına devam eden Güler; “24 Haziran seçimleri önemli diyorduk. Çünkü 100 yıl önce dayatılan SEVR, yeniden önümüze konuluyor. Son 10 yılda ülkemizin yaşadıkları tesadüf değildir. Bir planın bir programın parçasıydı devamıydı. Devam etmesinin sebebi ise son 250 yılının en güçlü devrini yaşıyor olmamızdır.” diyerek sözlerini sürdürdü.
Belenli gençlerden “daima hazırız!” mesajı
Organizasyon sonunda gençlerin fotoğraf çekmek için adeta yarıştığı gözlemlenirken, gençler tek yumruk olarak “daima hazırız!” mesajı verdi.
Sürekli tezahüratlar sebebiyle konuşmacılar zor anlar yaşarken, adaylara sevgi gösterisi izdihama dönüştü. İttifak gereği herkes mensubu olduğu partinin işaretini yaptı. Büyükşehir Adayı İbrahim Güler ise yaptığı öz çekim de gençleri kadraja sığdırmakta zorlandı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet