Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Anemon'la İskenderun Körfezi Ayaklarınızın Altında

Nardüzü'ne yapılacak 5 Yıldızlı Anemon Otelinin temeli atıldı

Ekonomi   A+a-


Nardüzü'ne Beş Yıldız Geliyor
 
Nardüzü’ne yapılacak 5 Yıldızlı Anemon Otelinin temeli atıldı
Yurtiçinde oteller zinciri bulunan Anemon Otellerinin birisi de Nardüzü beldesinde yapılıyor. Anemon otelin Nardüzü Belediyesinde gerek ruhsat gerekse diğer işlemlerde hiç bekleme yapmadan hiçbir pürüzle karşılaşmadan işlemlerini yapması da İskenderun kamuoyunun takdirini toplamıştı.
Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’nun her fırsatta, “Beldemiz her yatırımcıya açıktır. Yeter ki beldemizde istihdam sağlayacak yatırımlar yapılsın” sözünden sonra ilk gelen yatırım olan Anemon otel de aynen başkan Yolcu’nun söylediği gibi hiçbir sorun veya bekleme olmadan işlemlerini tamamladı.
Otelin temeli atılırken bu devasa yatırımın da startı verildi. Bir yıl gibi kısa bir sürede bitecek olan Anemon otel 5 yıldızlı olup her türlü konfor da bulunacak. Otoban yolunun alt kısmında yapılan Anemon otel tüm İskenderun’u da manzarasına katarak güzel bir görüntü oluşturuyor.
Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’nun bundan sonra da her yatırıma gereken kolaylığı sağlama sözü vermesi bölgemizin Nardüzü kısmının gelecekte çok hareketli bir yaşam merkezi olacağına işaret ediyor. Havası ve manzarasıyla her türlü yatırma uygun bir konumda bulunan Nardüzü beldesi bundan sonraki yıllarda da büyük yatırımlara gebe.
Anemon otelin 5 yıldızlı ve her türlü konforun içinde bulunacağı bir yaşam merkezi olması bölgemize de ayrı bir güzellik katacak. İskenderun merkezli olarak ilk 5 yıldızlı otel olma unvanına sahip olacak Anemon otel bir yıl içinde hizmete girecek
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar