Skip Navigation Links

Munah Gökpınar Akçalı’ya Projelerle Geliyor

Arsuz ilçesi Akçalı Mahallesi Muhtar Adayı Munah Gökpınar, belediye başkan adayı gibi çalışıyor.

Munah Gökpınar Akçalı’ya Projelerle Geliyor

Ekonomi   A+a-

Akçalı Mahallesi’nin sevilen ismi Munah Gökpınar, mahallenin ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve devlet yatırımlarından en yüksek payı alması için çalışmalarına devam ediyor.
Arsuz’un en büyük mahallelerinden birisi olan Akçalı, turizm ihtisas alanı ve en güzel sahillerine de sahip. Tarımla geçimini sağlayan Akçalı Mahallesi halkı, turizm yatırımlarının Arsuz’a gelmesiyle birlikte bölgenin en önemli mahallesi olacağı için çalışmalarını bu istikamette sürdüren Munah Gökpınar, sadece tarımla büyüyen değil, turizm yatırımlarından da payını en yüksek seviyede almış bir Akçalı için çalışıyor.
Genç, dinamik, beyefendi kişiliğiyle gönüllerde taht kuran Munah Gökpınar, eğitim oranı yüksek mahallenin gençleriyle bir çok proje hazırlayarak, mahallede bir çok etkinlik düzenlenmesi, kadınların ve gençlerin meslek edinerek ekonomiye katkı sunması için projeler hazırlıyor.
Arsuz’un en verimli topraklarına sahip Akçalı’da tarımın daha bilimsel ve ürün çeşitliliğiyle daha verimli bir şekilde yapılması için eğitim çalışmalarını da projeleri arasında ekleyen Munah Gökpınar, Arsuz ilçesinin merkezi konumundaki mahallenin gelişmeden en büyük payı alması için de çalışacağının sözünü veriyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet