Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yunus Değirmenci, İşçilerin gönül hanelerine misafir oldu

Körfez’de Özçelik İş Fırtınası Esti

Yunus Değirmenci, İşçilerin gönül hanelerine misafir oldu

Gündem   A+a-

 Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak, İsdemir başta olmak üzere yetkili olduğu MMK Metalurji ve Ekinciler Demir Çelik’te işçilerle kucaklaşmak için İskenderun’a geldi.
Beraberinde Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kuruluyla birlikte ziyaretlerini ve incelemelerini sürdüren Yunus Değirmenci ve genel merkez yöneticileri, sanayi kuruluşlarının yöneticileriyle görüşmelerini yaparken, aynı zamanda işçiyle de bol bol kucaklaştı, dertlerini, beklentilerini dinledi.
Mütevazı duruşu, samimi yaklaşımı, emeğe ve insana verdiği önemle her zaman gönüllerde taht kuran Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, İsdemir Genel Müdürü Mesut Keyifli, MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov’u ziyaret ederek, ekonomideki gelişmeleri, demir çelik sektöründeki sorunları ve çözüm yollarını istişare etti.
 
Özçelik-İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun,Recep Akyel, Ferhan Öner, İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube Sekreteri Murat Kayış; Şube mali Sekreteri Veysel Yayla ve diğer yöneticilerle birlikte işçilerin evlerine aile ortamlarına, gönül hanelerine konuk oldular.
Samimi ve sıcak bir aile ortamında gerçekleşen ve ziyaretlerinde keyifli sohbetler yapılırken, demir çelik sektöründe ağır şartlar altında çalışan işçilerin aileleri de bu ziyaretlerden fazlasıyla memnun oldular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar