Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Buket Yıldız'ın Ailesinden Teşekkür!

Buket Yıldız'ın Ailesinden Teşekkür!

Buket Yıldız'ın Ailesinden Teşekkür!

Yaşam   A+a-

 Ukrayna'da Harkov Ulusal Karazin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğrenim gören Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi kaldıkları apartman dairesinde 31 Aralık gecesi, Hüsnü Can Çökmez tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Buket Yıldız’ın cenazesi 11 Ocak Cuma günü Samandağ Çiğdede Mahallesi Asri Mezarlığında defin edilmişti.
Bütün Samandağ’ı yasa boğan bu cinayetle ilgili Buket Yıldız’ın annesi Canan Yıldız ve Babası Levent Yıldız, zor günlerinde desteklerini esirgemeyen kişi ve kurumlara Yıldız Ailesi adına teşekkür ettiler.
Canan Yıldız ve Levent Yıldız tarafından yapılan açıklamada; “Canımız kızımız Buket’e ulaşabilmemiz için büyük çaba sarf eden; Türkiye Cumhuriyeti İçişleri ve Dışişleri Bakanlıklarına, Milletvekili Serkan Topal’a, Milletvekili Mehmet Güzelmansur’a, Ukrayna’da bizi yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemeyen; Büyükelçi Yönet Can Tezel’e, Ukrayna Büyükelçimiz Yağmur Güldere’ye, Konsolos Fazilet Teksan’a, Konsolos Sekreteri İsmail Uçak’a, Fahri Konsolos Vlademir Belıy’e, Hatay Valiliğine, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük’e, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e, Samandağ Başsavcısı . Mustafa Sesli’ye, İşadamı Zeki Aşkar’, Aile Dostumuz İşadamı İlker Kabasakal’a, Harkov THY’de görevli; Alper Kaşıkçı, Erdem Çelence ve Mahmut Bekan’a, emniyet mensuplarına, Öğrenciler; Mikail Kapçın, Ahmet Beyaz, ve Şeref Aslantürk’e, bizi hiç yalnız bırakmayan Hatay Kent Konseyi Başkanı, kuzenimiz Dr. Nevide Kimyon’a, Hatay Kadın Platformlarına, acımızı yüreğinde hisseden, hep yanımızda olduğuna inandığımız isimlerini sayamadığımız, cenazemize katılan, telefonla arayan, mesaj gönderen eş, dost, akraba, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kurulularına, öğrenci ve öğretmen camiasına, değerli halkımıza kızlarımız Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi adına Yıldız Ailesi olarak canı gönülden teşekkürü borç biliriz.” İfadelerine yer verildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş