Skip Navigation Links

Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (PCM) Tamamlandı

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’nün kurum personeline ‘’Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’’ verilmesi konulu proje tamamlanmıştır.

Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (PCM) Tamamlandı

Sağlık   A+a-

T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı Eylül –Ekim Dönemi kapsamında destek almaya hak kazanan Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’nün kurum personeline ‘’Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’’ verilmesi konulu proje tamamlanmıştır.
Projenin amacında, Proje döngü yönetimi mantığını kavrama, proje yazma ve yönetme, proje yönetimi için araçları tanıma, Avrupa Birliği ve Kalkınma Ajanslarına proje yazma konularında eğitim almaları sağlanarak; profesyonel olarak proje üretebilen, proje yazmayı bilen, projeyi yönetebilen verimli personeller yetiştirilmesi hedeflemiştir.
Eğitim 3 grup halinde yapılmış olup, ilki İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda, 2.Grup, 17-18 Ocak 2019 tarihlerinde, 3.Grup eğitimleri ise İl Sağlık Müdürlüğü Davud-i Antaki toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.
Eğitimi vermek üzere Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansında Proje Uzmanı olarak görev yapmakta olan Erdal İlbay görevlendirilmiş olup, Proje koordinasyonunda Ar-Ge Birim Sorumlusu Uzm. Ummahan Özaydın, Ar-Ge Birimi personelleri Fatma Tiryaki ve Meryem Erden görev almıştır.
Eğitim sonunda sağlık müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde çalışan farklı branş ve bölümlerden 54 sağlık personeli “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimini tamamlayarak katılım belgelerini almışlardır.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet