Skip Navigation Links

Samandağ Çarşı Merkezinde Saksı Ağaçlar Yerleştirildi

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Samandağ ilçesinin ana caddelerinde 30 saksı ağaç yerleştirildi.

Samandağ Çarşı Merkezinde Saksı Ağaçlar Yerleştirildi

Yerel   A+a-

İki farklı türde ağacın yerleştirildiği saksılar çarşı merkezinde bulunan ana caddeleri yeşillendirirken modern ve özgün tasarımlarıyla Samandağ’ın estetiğine katkı sağladı. Dr. Alaaddin Cilli Caddesi ve Atatürk Caddesi güzergahlarında yapılan çalışmalarda 10’ar metre aralıklarla saksı ağaçlar yerleştirildi. Ağaç türleri Limoni çam ve Ladin gibi her zaman yeşil kalacak türlerden seçildi.
Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından daha önce de Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi (merkez) üzerinde ağaçlandırma çalışması yapılmıştı.
Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel tarafından yapılan açıklamada; “Belediye Başkanımız Mithat Nehir’in öncülüğünde Samandağımızı daha yeşil bir görünüme kavuşturmak için ilçe genelinde gerçekleştirdiğimiz yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyoruz. Daha önce Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde ağaçlandırma çalışması yapmıştık. Bugün itibariyle de son olarak Dr. Alaaddin Cilli Caddesi ve Atatürk Caddesi güzergahlarında 10 ar metre aralıklarla 30 adet Dikdörtgen formlu modüler ahşap saksı yerleştirerek sokaklarımızı Limoni Çam ve Ladin ağaçları ile süsledik. Ağaç ekmeye müsait olmayan yerlere saksı ağaçlar yerleştirerek Samandağımızı daha yeşil bir görünüme kavuşturuyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet