Skip Navigation Links

Volkswagen Crafter Araç Yeni Yüzüyle Gümüş'te

Dünyanın önde gelen markalarından Volkswagen, 2012 model Crafter aracını piyasaya sürmüştür.

Ekonomi   A+a-

 
Volkswagen Crafter Araç Yeni Yüzüyle Gümüş’te
 
Dünyanın önde gelen markalarından Volkswagen, 2012 model Crafter aracını piyasaya sürmüştür.Teknik ve konfor özellikleri kısa süre içinde büyük beğeni toplayan Crafter araç, yoğun ilgi ve talep görmektedir.Geçtiğimiz günlerde Gümüş Otomotiv filo müşterisi Zeki Taşımacılık,bünyesine 5 Volkswagen Crafter araç alarak filosunu daha da büyütmüştür.Araçların teslimi Gümüş Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı M.Ali Abacı ve Ticari Satış Şefi Umut Abacı tarafından sade bir törenle Firma Sahibi Mehmet Zeki Işık’a yapılmıştır.
Zeki Taşımacılık yolcularına güvenli,rahat,konforlu bir seyahat sunmanın mutluğunu yaşamaktadırlar.
 
 
CRAFTER HER YÖNÜYLE YENİLENDİ
 
*Güçlü ve ekonomik motor: Yüzde 14 daha fazla tork, yüzde 12 daha az yakıt tüketimi. Güçten taviz vermeyen Yeni Crafter’ın 163 PS güç üreten motoru, 400 Nm ile bir önceki Crafter’a göre % 14 daha fazla çekiş gücü sağlıyor.
*Donanımları göz dolduruyor: Hız Sabitleyici, Çok Fonksiyonlu Direksiyon, Vites Öneri Özellliği Yeni Crafter’da Standart! Çok fonksiyonlu direksiyon, yol bilgisayarı, vites öneri özelliği, MP3 ve CD çalarlı radyo, Aux-in girişi gibi donanım özellikleri sürücüsüne de yolcusuna da konforlu yolculuğun garantisini veriyor.
*Türkiye’ye Özel İç Tasarım: Yeni Lüks Segment Koltuklar ile Yolculuklar Daha da Konforlu İç dizayn ve donanım geliştirme çalışmaları, Volkswagen Ticari Araç garantisi ile Türkiye’ye özel olarak geliştirilen Yeni Crafter’ın yolcu bölümünde özel olarak tasarlanmış, üretilmiş ve sertifikalandırılmış lüks segment koltuklar kullanılıyor. Suya karşı dayanıklı Plywood taban koruması, daha geniş bir iç hacim sağlayan yeni dizayn türbin tavan ve yenilenmiş okuma lambaları Yeni Crafter’ın güncel tasarımı ve modern görünümünü pekiştiriyor.
*Sınıfının En Uzun Garanti Değerleri: Yeni Crafter Mekanik Garantisi Artık 2+1 Yıl Benzersiz kalite, mutlak güvenirlilik ve gerçek ekonomiyi temsil eden Alman mühendisliğinin en güçlü ürünü olan Yeni Crafter 12 yıl paslanmazlık, 3 yıl boya, 2 yıl sınırsız + 1 yıl için 250.000 km ile sınırlı mekanik garantisi ile sınıfının en uzun garanti değerlerini sunuyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet