Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nevzat, Yasemin’le Ömür Boyu Birliktelikten Korkmaz!

ARİAD Genel Sekreteri İşinsanı Nevzat Korkmaz, görkemli düğün töreniyle İngilizce Öğretmeni Yasemin Culha ile hayatını birleştirdi.

Nevzat, Yasemin’le Ömür Boyu Birliktelikten Korkmaz!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinin sevilen simalarından Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) Genel Sekreteri İşinsanı Nevzat Korkmaz, görkemli düğün töreniyle İngilizce Öğretmeni Yasemin Culha ile hayatını birleştirdi.
İskenderun Grand Plaza’da gerçekleşen düğün törenine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, siyaset ve işdünyasından önemli isimler ve daha çok sayıda önemli davetli katıldı.
Nevzat Korkmaz ile Yasemin Culha (Korkmaz)’ın nikahlarını Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha kıydı. CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Eğitimci Tülay Güzel ile Finlandiya vatandaşı Joanna Puro Aunola’nın nikah şahitliğini yaptığı düğün töreni renkli görüntülere sahne olurken, protokol üyeleri de mutlu çiftin düğün törenlerinde oynayarak bol bol eğlendi.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv olarak Yasemin-Nevzat Korkmaz çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nevzat, Yasemin’le Ömür Boyu Birliktelikten Korkmaz! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş