Skip Navigation Links

Kriz ortamında cesur yatırım..

Komten, İskenderun, Malatya ve Niğde'deki mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor..

Ekonomi   A+a-

Komten, İskenderun, Malatya ve Niğde’deki mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.. Genç bir girişimci olarak girdiği ticari yaşamında, “Önce İnsan” felsefesine dayalı kurumsal politikası sayesinde kısa sürede büyüyen Kamil Genç, gurur tablosu oluşturuyor..

Kriz ortamında cesur yatırım..
İskenderun’da hizmete girdiği günden bu yana iç giyimde kalite ve fiyattaki farkını ortaya koyan KOMTEN, kriz ortamında dahi artan talebe yanıt vermek için üçüncü mağazasını açtı.
İskenderun’da Doktorlar Caddesi, Dönmez Durağı arkası mağazalarından sonra Havuzlu Çarşı’da üçüncü mağazasını açan KOMTEN’in mimarı Kamil Genç, İskenderun, Malatya ve Niğde’deki mağazalarına yenilerini ekleyerek istihdam alanı yaratmaya devam ediyor.
Kriz ortamında açtığı üçüncü mağazasıyla takdir toplayan Kamil Genç, iç giyimde zerafet, kalite ve kullanım rahatlığının yanı sıra sağlığa önem verdiklerini söyledi.
“Önce Komten Giyilir” sloganıyla yola çıkan Komten Mağazalarının Sahibi Kamil Genç, “Ekonomideki gidişatı göz önüne aldığınızda yeni bir yatırım büyük bir risk gibi görünse de, vatandaştan gelen yoğun talep, yeni bir mağaza açma ihtiyacını ortaya çıkardı. ‘Önce İnsan’ felsefesiyle çıktığımız ticari yaşamamızda, insan sağlığına özel önem veriyoruz. İnsan teninin bire bir temas halinde olduğu iç giyimin malzemesine dikkat etmek, fiyatına önem vermek, kaliteli, zarif ve etkileyici olmasına dikkat etmek bizim ilkelerimiz oldu. En önce de dediğimiz gibi ‘Önce insan!’. Daha çok eleman çalıştırmak ve ekonomideki durağanlığı harekete geçirmek için katkı sunmak bizim için gurur verici. Biz, daha çok kazanmayı değil, daha fazla insana ulaşmayı hedefledik ve hedefimizi de tutturduk” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet