Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Programlara Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen çeşitli etkinlikle

Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Programlara Katıldı

Yerel   A+a-

açılışlara, programlara, taziye ve düğünlere katılarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyor.
Başkan Seyfi Dingil ilk olarak Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Seyfi Dingil ziyarette İskenderun Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulundu.
Tuzluoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyetti dile getirerek Başkan Seyfi Dingil'e mahallede yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Pac ile birlikte İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım'ı ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, zaman zaman kurumların müdürlerini ziyaret ettiklerini belirterek tüm sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.
Daha sonra Yunus Emre Orta Okulunu ziyaret ederek Başkan Seyfi Dingil, okul idarecileri, müdür yardımcıları ve öğretmenlerini ziyaret etti. Eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Seyfi Dingil belediyenin imkanları ölçüsünde eğitime tam destek verdiklerini söyledi.
Namık Kemal Caddesinde Sanat Kuyumculuk adlı işyerinin açılışını da katılan Başkan Seyfi Dingil işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek hayırlı kazançlar diledi.
Başkan Seyfi Dingil daha sonra taziye, düğün ve nikâh törenlerine katıldı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet