Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Hasta Vatandaşları Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Devlet hastanesinde hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmeye devam ediyor.

Başkan Seyfi Dingil Hasta Vatandaşları Ziyaret Etti

Yerel   A+a-

Başkan Seyfi Dingil, tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Başkan Dingil, hastane personeliyle de selamlaşarak işlerinde kolaylıklar diledi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.
Her Zaman Halkımızın Yanındayız
Başkan Seyfi Dingil; “Hastanede tedavi gören hastalarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Onlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız. İskenderun Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerimizi sundum. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
inci ekin 19 Ocak 2019 Cumartesi
Selam başkanım annemde alzheimer hastalığı kalp yetmezligi kronik hastası yataga bağlı bizleride ziyaret etmek isterseniz sevirim gelirseniz memun olurum sevgiler saygılar işlerinizde başırılar dilerim
son gelişmeler
öne çıkanlar