Skip Navigation Links

Seçim Toplantısı İçin Hazırlıklar Tamam

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden büyükşehir belediye başkan adayı olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Seçim Toplantısı İçin Hazırlıklar Tamam

Yerel   A+a-

Doç. Dr. Lütfü Savaş, 21 Ocak Pazartesi günü saat 16.00’da HATMEK Konferans Salonu’nda ’31 Mart 2019 Hatay’ın Geleceği’ adlı seçim toplantısında hemşehrileri ile buluşacak.
 
2014 yerel seçimlerini kazanarak belediye başkanlığı süresince Hatay’ı yenilikçi bir anlayışla birbirinden nitelikli hizmetlerle buluşturan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 31 Mart 2019 seçimlerinde yeniden aday olduğu belediye başkanlığı için seçim toplantısında dev projelerini Hatay halkı ile paylaşacak.
 
Fransızlar döneminden kalan altyapının yenilenmesi, Asi Nehri’nin temizlenerek eski kirliliğinin tarihe karışması, Türkiye’nin 2. büyük spor kompleksinin kente kazandırılması, çok amaçlı salonlar, sosyal marketler, dünyanın 5’inci, Avrupa’nın 2’nci ve Türkiye’nin ise en büyük kapasitesine sahip membranlı atık su arıtma tesisinin yapımı gibi birçok önemli hizmeti Hataylılarla buluşturan Başkan Savaş’ın seçim toplantısına tüm Hatay halkının davetli olduğu bildirildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet