Skip Navigation Links

İskenderun'da Ford Ovalı'ya KOÇ Gibi Açılış..

Ovalı Otomotiv 50'nci yılını, Ali Koç'un katılımı ile İskenderun'da açtığı ikinci Ford bayisiyle kutladı.

Ekonomi   A+a-

İskenderun’da Ford Ovalı’ya KOÇ Gibi Açılış..
 
Ovalı Otomotiv 50’nci yılını, Ali Koç’un katılımı ile İskenderun’da açtığı ikinci Ford bayisiyle kutladı.
Ovalı Otomotiv’in Antakya’dan sonra İskenderun’da kurduğu yeni Ford bayisinin açılış törenine Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Y. Koç ve Ford Otosan’ın üst düzey yöneticileri, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek, 39’ncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı ve İskenderun’un saygın işadamları katıldı.
Törende konuşma yapan Ali Koç, Vehbi Koç’un bayilerle olan dostluk ilişkisini üçüncü kuşak olarak sürdürdüklerini ve Ford Otosan ailesinin büyüyerek güçlendiğini belirtti. Ford Otosan’ın bayilerinden aldığı güçle pazar liderliğini 10 yıldır sürdürdüğünü söyleyen Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay ‘’ Hedefimiz 2011 yılını da Lider tamamlayarak üstüste 10.yıl en çok satan marka olarak erişilmesi güç bir başarıya imza atmak’’dedi. 
Ford bayiliğindeki 50’nci yılını İskenderun’da açtığı ikinci şubeyle kutlayan Ovalı Otomotiv’in düzenlediği açılış törenine, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Y. Koç, Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, Ford Otosan Pazarlama Satış ve Satış Sonrasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner, Ford Otosan Satış ve Servis Direktörü Özgür Yücetürk ve Ovalı Motorlu Araçlar Genel Müdürü Osman Ovalı katıldı.
Törende konuşma yapan Ali Y. Koç, “1961 yılından bu yana bizimle birlikte olan Ovalı Otomotiv’e bu kıymetli yatırımları için teşekkür ediyoruz” dedi. Koç “Bayilerimiz, Koç Topluluğu’nda her zaman önemli bir yere sahiptir. Vehbi Koç, bayilerimizle klasik bir ticaret ilişkisinin ötesinde uzun süreli dostluklar kurmaya özen göstermiş ve bayilerimizi her zaman Koç ailesinin birer ferdi olarak görmüştür. Bizler de bu kültürü devam ettiriyoruz. Bayilerimizle ticari ilişkinin ötesinde güven ve samimiyete dayanarak oluşturduğumuz uzun dönemli kuvvetli bağlar topluluğumuzun en büyük gücüdür. 1928 yılında Ford acenteliği ile başlayan, 1959 yılında Otosan`ın kurulması ile devam eden Ford işbirliğimizin, bugün otomobilin anavatanına araç ihraç eden ilk otomotiv şirketi konumuna gelmesi bizler için ayrı gurur vesilesidir. Ford Otosan bugün, 100’ü aşkın satış ve 150’ye yakın servis noktasında Ford markasını temsil ediyor ve müşterilerimize hizmet veriyor.”
Ford markasının Türkiye otomotiv sanayisinin tarihiyle birlikte anıldığına dikkat çeken Ovalı Motorlu Araçlar Genel Müdürü Osman Ovalı, “Türkiye’de 52 yıllık bir geçmişe sahip Ford Otosan ile 50 yıldır süren işbirliğimizden gurur duyuyoruz. Ülkemizde örneğine az rastlanan bu başarılı işbirliği neticesinde Ford markasına yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Son derece modern ve müşteri odaklı yeni Ovalı İskenderun bayimiz ile müşterilerimize hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz,” dedi. 
İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek de nükteli konuşmasında, halk arasındaki “Alırsın Ford Olursun Mort!” söylemini dile getirdi ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç’un yüz ifadesi aynı anda değişti. Konuşmasının devamında ise Ovalı ailesini Fordçu bir aile olarak tanımlayan Başkan Civelek, kendisinin de iki otomobilinin de Ford marka olduğunu ve çok da memnun olduğunu söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet