Skip Navigation Links

Gururumuz İKEM Ziyaretlerini Sürdürüyor

İKEM Koleji Türkiye Yarı Final Hazırlıklarını Aralıksız Sürdürüyor.

Gururumuz İKEM Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eğitim   A+a-

2018-2019 sezonu okul ve kulüp genç kızlar Hatay şampiyonu İKEM Koleji, okullarda bölge şampiyonu olduktan sonra, Türkiye şampiyonası yarı final elemelerine katılmaya hak kazandı.
Okul sporları liselerarası genç kız basketbol müsabakalarında Türkiye'nin son ve en iyi 32 takımı arasına kalmayı başaran Özel İKEM Anadolu Lisesi çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Bir yandan akademik anlamda üniversite başarısını kovalayan kızlarımız diğer yandan da Türkiye şampiyonasına gidebilmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Sömestr tatili süresince günde üç idman yaparak kamp dönemini geçirecek olan takımımız, doktor ve diyetisyen kontrolünde çalışmalarına devam edecekler. Önümüzdeki günlerde çekilecek kuralar ile oluşacak sekizer takımlık dört bölge belli olacak. Yarı final karşılaşmalarının yapılacağı iller Osmaniye, Yozgat, Isparta, Zonguldak olacak. Karşılaşmalar 07 -12 Şubat tarihlerinde yapılacak.
Gururumuz İKEM Ziyaretlerini Sürdürüyor
Özel İKEM Anadolu Lisesi, "Genç Bayanlar Basketbol Kategorisi" bölge şampiyonluğunun ardından bölgede bir anda herkesin takip bir ekip olmayı başardı. Her yönüyle örnek bir takım olan takımımız bölgemizdeki mülki amirlerimizi ziyaret ediyor.
Ziyaretlerine Arsuz ilçesinden başlayan Özel İKEM Anadolu Lisesi Genç Bayan Basketbol Takımı'mız. Değerli Arsuz Kaymakamımız Musa Sarı, Arsuz İlçe Emniyet Müdürümüz Halil Karabacak , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa Şeker, ve Halk Eğitim Müdürlüğü'müzü ziyaret etti. Gayet sıcak ve samimi geçen görüşmelerde Arsuz Kaymakamımız Musa Sarı "İKEM Koleji'ni yıllardır takip ediyorum ve başarılarını övgüyle sık sık örnek göstererek anlatıyorum. "dedi. Akademik anlamdaki başarılarıyla birlikte yürütülen bu ivmenin, bölgenin tamamına yayılmasını ve örnek alınacak bir ekip olduklarını vurgulayarak sporcu öğrencilerimize hediyeler verdiler.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa Şeker ise "Arsuz ilçesinin gururu haline gelen İKEM Koleji sporcularını kutluyorum. Başarılarını devamını diliyorum. İnşallah Türkiye yarı final elemelerinden de başarılı sonuçlar ile dönersiniz." diyerek ekibimizdeki uğurladılar. İlçe Emniyet Müdürümüz Halil Karabacak, sporcularımıza ileride yapmak istedikleri meslekleri sorunca bazı öğrencilerimiz sporla devam edeceklerini bazıları ise tıp fakültesine gitmek istediklerini belirtti. "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sizler birer örneksiniz. Umarım sportif bu başarılarınızın yanına akademik tarafınızı da katar ve her iki yönden örnek alınan bireyler olursunuz. Geleceğimizin ışığı olan sizlerle gurur duyuyorum." diyen Halil Karabacak sporcularımızı tebrik etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet