Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş İstanbul’da Büyük İlgiyle Karşılandı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kentin ve ülkenin dinamiklerini oluşturan sivil toplum kuruluşu,

Başkan Savaş İstanbul’da Büyük İlgiyle Karşılandı

Yerel   A+a-

dernek ve federasyon temsilcileri ile her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyor.
Başkan Savaş, İstanbul’da faaliyet gösteren Hatay derneklerinin bir araya gelerek kurduğu Hatay Dernekler Federasyonu’nun açılışına katıldı.
Gerçekleşen açılışta İstanbul’da yaşayan hemşehrileri ile buluşan Lütfü Savaş ilgiyle karşılandı. Federasyon Başkanı Hüseyin Yılmazer de Başkan Savaş’ı aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Federasyon açılışında düşüncelerini paylaşan HBB Başkanı Savaş, gönüllerin kültür kenti Hatay’dan Avrupa’nın kültür merkezi İstanbul’a gelen 115 bin Hataylı hemşehrimizin ilk defa bir çatı altında buluşmasının kendisini onurlandırdığını ifade etti.
Hatayspor’un Türkiye Kupası’nda Başakşehir’le eşleşmesini de değerlendiren Lütfü Savaş, “Hatayspor’umuzun Süper Lig’in zirvesindeki takımla eşleşmesi ve Hataylıların stadyumdaki yerini alarak takımlarını desteklemesi çok güzel. Uzun yıllar sonra 1. Lig’e çıkıp Siper Lig’i zorlayan bir takım haline geldik. Ve tarihimizde ilk defa Türkiye Kupası’nda son 16 turuna kaldık. İnşallah bu başarılarımızın devamı gelir ve Süper Lig’e çıkarız. Bu başarılar inanarak oluyor” diyerek 8 yıldır savaşın gölgesinde kalan Hatay halkının moral ve motivasyonunun yükseldiğini ifade etti.
Başkan Savaş gerçekleşen açılıştan sonra Hatay Medeniyetleri Tanıtım ve Dayanışma Derneğinin(HAYMEDER) düzenlediği akşam yemeğine katıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş