Skip Navigation Links

DemirDöküm Hatay VİP Servis'e Görkemli Açılış

Türkiye'nin ısıtma soğutma sektöründeki lider markası DemirDöküm, Türkiye genelindeki yetkili satıcılarını ve yetkili servislerini kurumsal bir çatı a

Ekonomi   A+a-

DemirDöküm Hatay VİP Servis’e Görkemli Açılış
 
Türkiye’nin ısıtma soğutma sektöründeki lider markası DemirDöküm, Türkiye genelindeki yetkili satıcılarını ve yetkili servislerini kurumsal bir çatı altında topluyor.
 
Kurumsal kimlik çalışmalarına ağırlık veren DemirDöküm, Hatay Yetkili Servisi Bilal Keskin, Mühendisliğin yenilenen yüzünü 15 Mart Perşembe günü yapılan bir törenle halka tanıttı.
Uzun yıllardır İskenderun’da DemirDöküm Servis hizmeti veren Bilal Keskin için çok özel anlam taşıyan açılış oldukça görkemli geçti.
Hatay’ın sevilen siması Bilal Keskin, açılışa katılan tüm dostlarıyla yakından ilgilenerek mutluluğunu paylaştı.
 
Açılışa, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, CHP İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vaüyısoğlu, DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser, DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna’nın yanı sıra Demirdöküm Hatay Yetkili VİP Servisi Bilal Keskin’in iş ve siyaset dünyasından dostları katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan Christoph M. Grosser; kaliteli ürünleri kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirdiklerini ifade ederek, DemirDöküm’de önemli ve büyük değişimler yaşandığını belirtti. DemirDöküm’ün Türkiye genelinde sektöründe en yaygın servis ağına sahip olduğunu belirten Grosser, başarılı olmak için kaliteli ürünleri kaliteli servis anlayışıyla tüketicilere sunmamanın şart olduğunu sözlerine ekledi.
 
DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna’da “DemirDöküm’deki değişim rüzgârından etkilenen yetkili servislerimiz yeni servis modelini yansıtan ve tüketicilere en iyi hizmeti verecek şekilde oluşturulan yeni hizmet anlayışı ve yeni yüzleri ile tüketicilerimizle buluşmaya başlıyorlar” dedi.
 
 
 

 

DemirDöküm Açılış ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet