Skip Navigation Links

Hatay İki Ayrı Koldan Emitt-2012 Fuarında.

Bu yıl 16. sı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT-2012) Hatay'ın iki ayrı stantta yer alacağı bildirildi.

Ekonomi   A+a-

 
 
Bu yıl 16. sı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT-2012) Hatay’ın iki ayrı stantta yer alacağı bildirildi.
Bu konuda İl Turizm Müdürlüğü tarafından Hatay ve İskenderun Turizm dernekleri yetkilileriyle birlikte Hatay’daki turizm işletmelerini bilgilendirmek üzere ortak çalışma ve toplantılara hız verildi.
Sun Otel’de İskenderun Turizm Derneği yöneticileriyle bir araya gelen Hatay İl Turizm Müdürü Aysun Çelenk Çakar EMITT-2012 Fuarı ile ilgili çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
Hatay Valiliği koordinasyonunda gerçekleşen çalışmalar çerçevesinde bu yıl Hatay’ın turizm ve seyahat potansiyelinin tanıtımı için civar illerle ortak oluşturulan iki ayrı stanttan bölgedeki turizm işletmelerinin daha geniş platformda ve maksimum düzeyde yararlanması amaçlanıyor.
İstanbul TÜYAP Beylik düzü Fuar alanında 09-12 Şubat 2012 tarihleri arasında yapılacak olan EMİTT-2012 fuarında, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA ) ve Çukurova Otelciler ve İşletmeciler Birliği ( ÇUKTOB ) ile birlikte organize edilen iki ayrı stantta Hatay’ın tanıtımının yapılacağı açıklandı.
DOĞAKA Standında Hatay-Osmaniye-Kahramanmaraş illeriyle ortak olarak toplam 253 m²’lik, ÇUKTOB Standı ise Hatay-Adana-Mersin illeriyle birlikte toplam 120m² fuar alanında ortak katılım sağlanacağı bildirildi.
Hatay Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün 13.01.2012 tarih ve 144 sayılı yazısı ile İlimizdeki Bakanlık Belgeli Konaklama Tesisleri, Yeme İçme Tesisleri ve Seyahat Acentelerine, Fuara katılım sağlayacakların İl Müdürlüğüne müracaatlarına dair resmi davet yazısının gönderildiği bildirildi.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından fuar öncesi hazırlık çalışmalarının devam ettiğini belirten Çelenk; iki ayrı gruptan oluşan ortak stantlardan yararlanmak isteyen turizm işletmelerinin stant ve hizmetleri ile ilgili ayrıca ücret ödemeyeceklerini de duyurdu.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet