Skip Navigation Links

Dodi Eğitim Kurumlarının Başarılı Yöneticisi Gülser Yiğit oldu.

Cevabı Sende Arıyorum bu hafta yine keyifli dakikalara ev sahipliği yaptı.

Dodi Eğitim Kurumlarının Başarılı Yöneticisi Gülser Yiğit oldu.

Eğitim   A+a-

İskenderun Gençlik Merkezinin, gençlerden tam not alarak yoğun ilgi gösterdiği ve her hafta farklı bir alanda tecrübeli kişileri konuk ettiği program Cevabı Sende Arıyorum bu hafta yine keyifli dakikalara ev sahipliği yaptı.
 
Dodi Eğitim Kurumları Kurucusu Gülser Yiğit ve Psikiyatri Uzmanı Eşi Suat Yiğit’in konuk edildiği program Okul Öncesi Eğitim ve Çocuk Gelişimi bölümünde okuyan öğrencilerden büyük ilgi gördü.
 
Ailesi, okul ve iş hayatı ile ilgili çok özel anlatımlarda bulunan Gülser Yiğit 18 yıldır İskenderun’da yaşadığını ve artık burayı memleketi olarak gördüğünü, okul hayatının ilk yıllarından itibaren bu Dünya için ne yapabilirim, ne bırakabilirim kaygısında olduğuna dikkat çekerek, İskenderun’a ilk geldiğinde kreşleri gezerek bazı fikirler ürettiğini ve bu fikirler ışında Dodi Eğitim Kurumlarının temellerini attığını belirtti. Kimsenin ağzında altın kaşıkla doğmadığını ve ne olursa olsun iyilikten, sevgiden ve doğruluktan şaşmamaları gerektiğini öğütleyen Yiğit, anlattığı kısa hikayelerle kurumunda çalışan öğretmenleri ve kendisini herkesin hayatında olası muhtemel sıkıntıları çocuklara yansıtmadan nasıl motive olduklarından bahsetti. Eğitim Kurumları üzerine Gençlerden fikir desteği Alan Yiğit, hayal kurarken kendi engellerinize takılmayın çok ütopik hayallerinizde olsun tavsiyesinde bulundu.
Bu haftaki programında geçen programlar gibi çok verimli ve eğlenceli geçtiğini belirten İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
 
“ Gençlere ilham ve ışık olmak için, onların hayal dünyalarını büyütmek, var olan güçlerini harekete geçirmek için düzenlediğimiz Cevabı Sende Arıyorum, bu haftada çok öğretti çok eğlendirdi. Katılımlarından dolayı Sayın Gülser Yiğit’te ve Eşi Suat Yiğit’e ne kadar teşekkür etsek az çünkü belki de geleceğin Okul Öncesi öğretmenleri bugün o salonda onları dinleyerek çok büyük hayaller kurdu ve bu hayali için çalışamaya başlayacak. Giderek amacımıza ulaştığımızı bilmek en önemli gururumuz, herkese teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet