Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Hatay Amatör Küme (U-19) Gençler Ligine devam edildi.

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

İskenderun Belediye Spor 8 Hassa Belediye Spor 1
Hatay Amatör Küme (U-19) Gençler Ligine devam edildi.
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Belediye Spor, Hassa Belediye Spor'u her ilk yarıda atılan gollerle 8-1 mağlup etti. İskenderun Belediye Spor, puanını 43'e çıkartarak (B) grubunda liderlik keyfini sürdürüyor. Grupta Arsuz Karaağaç Spor ikinci sırada yer alıyor.
 
Kırıkhan Spor 9 Antakya Fk 0
Günün diğer karşılaşmasında Kırıkhan Spor, Antakya Fk Spor'u 9-0 mağlup etti. Hatay 1. Amatör Küme (A) grubunda lider durumda bulunan Kırıkhan Spor, puanını 45'e çıkarttı.
Diğer karşılaşmada da Samandağ Spor, Defne 2013 Spor'u 7-0 mağlup etti. Bu karşılaşmanın 72. dakikasında Defne 2013 Spor sahada yeterli futbolcusu kalmadığından müsabaka bağlandı. Tertip kurulu Samandağ Spor'u 7-0 (Hükmen) galip ilan edecek. Samandağ Spor (A) Grupta ikinci sırada yer alıyor.
Diğer karşılaşmalarda da Kırıkhangücü İskenderun Kayra Spor'u 7-6 yenerken, Reyhanlı Belediye Spor ile Samandağ Cilli Spor 2-2 berabere kaldı.
 
Payas Spor 2 Erzin Belediye Spor 1
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor ile 3. grup temsilcimiz Payas Spor, devre arasından yararlanarak özel karşılaşmada karşı karşıya geldiler. Yapılan karşılaşmada Payas Spor, Erzin Belediye Spo'u 2-1 mağlup etti.
Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında yapılan karşılaşmada Payas Spor'un gollerini Hayri Mert ile Ender Acar, Erzin Belediye Spor'un tek golünü de Burak Yılmaz attı.
 
 
 Kırıkhan Spor'un Gençleri Şampiyonluğu Gülcan Polat'a Hediye Ettiler
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 1.Amatör Küme (U-19) Gençler ligi (A) Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor'un gençleri başarıya doymuyor. Çeşitli kategorilerde başarı elde eden Sarı Lacivertli ekip Kırıkhan Spor'un (U-19) genç takımı, Antakya FK Spor'u 9-0 mağlup ederek ligin bitmesine 1 hafta kala 45 puan ile grubunda şampiyonluğu garantiledi.
 
Futbol Aşığı Gülcan Polat
(U-19) Gençler ligi (A) grubunda tüm rakiplerini geride bırakarak sezonu zirvede tamamlayan Kırıkhan Spor'un yıldız futbolcuları, şampiyonluğu kulübün As Başkanı Gülcan Polat'a hediye ettiklerini söylediler.
Gerek Kırıkhan Spor'a, gerek ise Türk futboluna verdiği destekle tanınan bölgemizin sevilen avukatlarından Gülcan Polat, özellikle genç futbolcuların ablası olarak görülüyor.
 
Ömer Kısa'dan Teşekkür
Bölgemizin yetiştirdiği deneyimli kalecilerinden Ömer Kısa, Türk futboluna verdiği destekten dolayı, As Başkan Gülcan Polat'a teşekkür etti.
 
 
 
 Karaağaç Spor Şampiyon
U-13) (D) Grubunda Şampiyonun Adı Karaağaç Spor
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-13) Gençler ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Karaağaç Belediye Spor tesislerinde yapılan haftanın önemli karşılaşmasında Karaağaç Spor grup lideri Arsuz İmanyurdu Spor'u 4-3 mağlup etti. Alınan bu sonucun ardından Karaağaç Spor, 38 puan ile grupta şampiyon olurken, Arsuz İdmanyurdu Spor'da 37 puan ile grubu ikinci tamamladı.
(U-13) Ligi (D) grubunda şampiyon olan Karaağaç Spor, tarafsız sahada Hatay Şampiyonluk karşılaşması oynayacak.
Karaağaç spor Alt Yapı Sorumlusu Fehim Aşkar açıklamalarda bulundu.
"Bu Soğuk Havada Bizlere Güzel Futbolları ile Sıcaklığı Yaşatan Her İki Takımın, Tüm Futbolcularını Canı Gönülden Kutluyor ve Tebrik Ediyoruz. Kaybettiğimiz puanlarla Lig’deki sıralamamız her zaman iki puan geriden takip ettiğimiz rakibimiz Arsuz İdmanyurdu Spor takımını liderlikten indirmek için bugünü bekliyorduk, ve film’in sonunu da İyi bitirdik. Hak edilmiş bir şampiyonluk. Başta oyuncularıma teşekkür ediyorum. Büyük bir sevgiyle bu şampiyonluğa kavuşmamızdaki en önemli rolü oynayan onlar. Arkasından Erdi Uysal, Ersen Devrim hocalarıma, İlker hoca ve Ali Diken’e teşekkür ediyoruz. Tüm Ailelerimize teşekkür ediyoruz, bu kahrı çekmek kolay değil.. Yöneticilerimize, daha da önemlisi bizi hiçbir yerde yalnız bırakmayan Karaağaçspor Futbolcu Ailelerine, Velilere Sonsuz Teşekkürler ediyoruz" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet