Skip Navigation Links

Coşkun Sabah’la Anılar da Yükseliş’e Geçti

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, muhteşem bir geceye daha ev sahipliği yaptı.

Coşkun Sabah’la Anılar da Yükseliş’e GeçtiWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Bugüne kadar düzenlediği etkinliklerle adını eğitim camiasına altın harflerle yazdıran Özel Yükseliş Koleji, sanat dünyasının efsane isimlerinden Coşkun Sabah, Ahmet Selçuk İlkan’ı ağırladı. Bölgenin yetiştirdiği önemli seslerden şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde çıkan Bahar Türkkan da, Ahmet Selçuk İlkan’la birlikte konuk sanatçı olarak yerini aldı.
Özel Arsuz Yükseliş Koleji Ortaokul öğrencilerinin, müzik öğretmenleri Yeliz Özonur ile Habib Gök şefliğinde çıktıkları mini konser, protokol üyeleri ve velilerden tam not aldı.
Anıların yükselişe geçtiği, velilerin koro halinde şarkılara eşlik ettiği muhteşem konserde, Coşkun Sabah muhteşem sesi ve Ud’uyla unutulmaz bir gece yaşattı.
Özel Arsuz Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen’in, eğitimle sanatı bir arada kurguladığı sistemin memnuniyeti ise velilerden tam not almaya devam ediyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin efsane başkanlarından Asım Güzelbey, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Dinsever Kalkan, çeşitli okulların müdürleri, veliler ve de personelin muhteşem gecede unutulmaz bir gece yaşadığı Coşkun Sabah ve de Ahmet Selçuk İlkan konseri, öncelikle veliler ve okulun personeline moral ve motivasyon kaynağı oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Coşkun Sabah’la Anılar da Yükseliş’e Geçti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet