Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC'de Kutlama Ziyaretleri

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti adeta kutlama ziyaretleriyle dolup taştı.

İGC'de Kutlama Ziyaretleri

Gündem   A+a-

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti adeta kutlama ziyaretleriyle dolup taştı. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden gazetecilere sürpriz yaptı.
İGC Basın Merkezi 10 Ocak nedeniyle dostların ziyaretleriyle dolup taştı. Pekçok kişi ve kuruluş çiçek göndererek gazetecileri kutlarken İskenderun Kaymakamı İskender Yönden büyük bir pasta ile ziyarete geldi. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Tosyalı’nın da olduğu sırada pasta basın mensuplarının günü nedeniyle kesildi.
Kaymakam Yönden, gazeteciliğin çok önemli bir meslek olduğunu belirterek, 10 Ocak gününü kutladı. Adı Akparti adayı olarak da geçen Fatih Tosyalı da, halkın tüm haberleri, bilgileri yayın organlarından aldığını, bu nedenle yapılan işin çok önemli olduğunu ifade ederek, kutladı.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da açıklamasında, yazılı basındaki sayının her geçen gün azaldığına dikkati çekerek, ‘’artık internet ortamındaki yayınlara yöneliniyor. Zaten bu meslekteki sıkıntılar da har geçen gün artıyor. Şartlarımız ağırlaşıyor. Buna rağmen kalemimizi çalıştırıyoruz.’’dedi.
İGC’de yeni yıl armağanı olarak da üyelere birer power bank armağan edildi.
Gazetecilerin konukları arasında CHP aday adayı Dr.Yılmaz Şahutoğlu, CHP Gençlik Kolları, Mavi Çocuk Akademisi ve Minik eller kreşi öğrencileri, Bahçeşehir Okulları yöneticileri, Simya Koleji öğrencileri de vardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş