Skip Navigation Links

İlyas Keleş Hatay'ın Gururu

İşadamı ve Sanayici İlyas Keleş'in Gurur Günü

Ekonomi   A+a-

İşadamı ve Sanayici İlyas Keleş’in Gurur Günü

TBMM 2010 Üstün Hizmet Ödüllerini almaya hak kazanan kişi ve kuruluşlara ödülleri Meclis'te düzenlenen törenle verildi. Nursan Grup Yönetim Kurulu Başkanı sanayici işadamı İlyas Keleş’te ödülünü Cumhurbaşkanı Vekili ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin’in elinden aldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Tarım ve Köy işleri Bakanı Mehdi Eker, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Devlet Bakanları Zafer Çağlayan, Selma Aliye Kavaf ve Faruk Çelik, Meclis Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Cumhurbaşkanı Vekili ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin törende yaptığı konuşmada, TBMM'nin devlete ve millete ulusal, uluslararası düzeyde üstün hizmette bulunanlara, Türkiye'nin tanıtımına yardımcı olanlara, halkın refahı, eğitimi, mutluluğu, sosyal gelişimi için yararlı hizmetler yapanlara sahip çıkmak istediğini söyledi. Şahin, ödül alanların sadece kendileri için değil toplum için de bir şeyler ürettiklerini kaydederek, "Milletimize yararlı birtakım hizmetler ortaya koyuyorlardı. Dolayısıyla milletimiz için yararlı faaliyet ve hizmetler ortaya koyanlara da milletin iradesinin tecelli ettiği TBMM'nin sahip çıkması, takdir etmesi, ödüllendirmesinden daha doğru ne olabilirdi? Bunun biraz daha üstünde çalışılarak daha da geliştirilerek devamında yarar görüyorum" dedi.


Dostları Yalnız Bırakmadı
TBMM 2010 Üstün Hizmet Ödülünü alan Sanayici İşadamı İlyas Keleş’i bu mutlu gününde ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. Geniş katılım gösteren Hatay grubu, meclisteki görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Tören öncesi Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Aziz Yazar, Turan Çirkin, Mustafa Öztürk, Fevzi Şanverdi, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve birçok iş adamı salondaki yerlerini aldılar.


İsmi okunduğunda büyük gurur ve heyecanla ödülünü almaya giden Nursan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş’i ailesi de yalnız bırakmadı. Eşi Fatı Keleş, çocukları Sabri, Ramazan ve Nurgül Keleş, gelinleri torunları ile birlikte kendisine takdim edilen ödülü alan İlyas Keleş, “Çok mutluyum. Bundan sonrada bu tür hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz” dedi.
Törenden sonra Meclis bahçesinde dostları ve ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren İlyas Keleş, buradan Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’nu ziyaret etti. Bardakoğlu, yaptığı hizmetlerden dolayı işadamı Keleş’i kutlayarak başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet