Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şampiyonların Şampiyonu Şahap Yılmaz ayakta alkışlandı..

Buna göre; Şampiyon Filtre'nin yönetim kurulu beş kişiden oluşurken, Genel Müdür Selma Yılmaz, Genel Müdür yardımcısı da Selahattin Yılmaz oldu.

Ekonomi   A+a-

            İskenderun’un ve Türkiye’nin gururu, Dünya filtre sektöründe devlerle mücadele eden Şampiyon Filtre A.Ş.’nin kurucusu Şahap Yılmaz, binlerce aile şirketine örnek olacak bir anayasa hazırlatarak sağlığında çocukları arasında görev dağılımı yaptı ve böylece yılların birikimi, alın teri Şampiyon Filtre’nin de geleceğini garanti altına almış oldu. Şahap Yılmaz’ın bu yaklaşımı ise ayakta alkışlandı. Safir’de düzenlenen muhteşem bir törenle atılan imzalar sonrası duygu yüklü bir gurur tablosu yaşandı. Bu gurur tablosuna şahitliği İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu ve Belediye Başkanı Yusuf Civelek imzalarıyla yüzlerce davetli de törene katılarak şahitlik etti. Buna göre; Şampiyon Filtre’nin yönetim kurulu beş kişiden oluşurken, Genel Müdür Selma Yılmaz, Genel Müdür yardımcısı da Selahattin Yılmaz oldu.

 

Şampiyonların Şampiyonu Şahap Yılmaz ayakta alkışlandı..

Türkiye filtre sektöründe söz sahibi olan Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz, kendisinden sonra ailesinin ülke ve millete en iyi şekilde hizmete devam etmesi için aile anayasası hazırladı. Bir çok ilkin de yaşandığı aile anayasası imza töreninde bir kaymakam ve bir belediye başkanı ilk kez bir anayasaya imza atmış oldu. Babalarından görevi devralan Genel Müdür Selma Yılmaz ve Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Yılmaz yatıkları duygulu konuşmalarda heyecan fırtınası estirdiler.
Kurucusu vefat ettikten sonra dağılan aile şirketleri göz önünde bulundurulduğunda, Türkiye ve Dünya’daki tüm aile şirketlerine örnek teşkil edecek bir şekilde Aile Şirketi Anayasası’nın sağlığında hazırlanmasını ve evlatlarının bu anayasaya imza atarak Şampiyon Filtre’ye sahip çıkmalarını sağlayan kurucu Şahap Yılmaz, binlerce aile şirketi kurucusuna da örnek olan bir hareket tarzıyla da takdir topladı.

Şampiyonluklar sürsün diye anayasayı hazırlattı..
Filtre sektöründe önemli bir yere sahip olan Şampiyon Filtre'nin Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz, aile şirketinin gelecek nesillere kusursuz biçimde aktarılabilmesi amacıyla hazırlanan aile anayasasını törenle imzaya açtı. Safir Restoran’da düzenlenen imza töreninde konuşan Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz, "Nesilden nesile geçen bir emaneti çocuklarımın taşıyabilmesi için aile anayasası projesini hayata geçirdik. Bu dünyadan giderken geride kalıcı eserler bırakmak istiyorum.
Ekonomik krizde hiçbir işçimizin işine son vermedik, biz kazanmadık ve işçimizin çıkarlarını düşündük. İnsana verdiğimiz değerden dolayı böyle hareket ediyoruz. Ben çalışırken yalnız işçimin ve kendi cebim dolması için çalışmadım, onlarla birlikte devletimin de kazanmasının gerekli olduğuna inanıyorum" dedi.

Genel Müdür Selma Yılmaz:
“Babamız yolumuzu aydınlatmağa devam edecek”

Şampiyon Filtre A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Selma Yılmaz da, iş hayatında başarılı olmalarının sebebini aile olarak birlik beraberlik içerisinde olmalarına bağladı. Yılmaz, "Üretimi, pazarlaması ve yönetimi derken çalışarak, öğrenerek ve her şeyimizi paylaşarak bu noktalara geldik. Temelde hedefimiz ve en önemli öğrenimimiz insanlara fayda üretmek oldu. Temelde insani değerlerin el üstünde tutulması gerektiğini, onuru, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ve verici olmayı iş hayatımızda öğrendik. Yolumuzu aydınlatan babamızın bize devrettiği bu görevi hepimiz alıyoruz. Bu görevin zor olduğunu biliyoruz. Babamızın yolumuzu aydınlatmaya devam edeceğini biliyoruz. Teslim aldığımız bu görevi daha ileri götürmenin zor olduğunu da biliyor ve kardeşlerimle birlikte emaneti gelecek kuşaklara taşıyacağımıza söz veriyoruz" şeklinde konuştu.

Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Yılmaz:
“Güçlenerek büyüyeceğiz”
Şampiyon Filtre A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Yılmaz ise, global ekonomik krizden şirketlerinin güçlenerek çıktığının altını çizerek, "Şampiyon Filtre olarak ekonomik krizden etkilenmedik diyemeyiz, satış ve pazarlama odaklı önlemler aldık. Ama gururla söylemek isterim ki krizden yapımızı güçlendirerek, yeniden yapılanarak, aile şirketi anayasamızı hazırlayarak ve en önemlisi yeni pazar, ortaklıklar ve çok güçlü iş birliklerimizin temellerini atarak çıkıyoruz. Şirketimizin güçlenmesi ve ekonomiye
katkısı ülkemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu:
“Bir anayasaya imza atmak hangi kaymakama nasip olmuştur?”
Aile anayasası imza törenine şahitlik yapan İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, İskenderun'da ilk kez bir aile şirketi anayasasının imzalanmasına tanıklık etmekten son derece mutlu olduğunu belirterek, "Bunun için Şampiyon ailesine şükranlarımı sunuyorum. Bu uygulama diğer aile şirketlerine örnek olacaktır. Bu törende anahtar kelime kurumsallaşmaktır. Biz devletimizin birçok teşkilatında adı kurum olan ama kurumsallaşmayan çok daireler, kamu kurumları biliyoruz. Kurumsallaşmak sadece bir imza ile hail değildir. Ben Yılmaz ailesine diyorum ki; attığınız imzaya sahip çıkınız ve ilelebet koruyunuz" dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek:
"Aile bir milletin temel taşıdır”
Belediye Başkanı Yusuf Civelek de, "Aile bir milletin temel taşıdır. Ve ailenin korunması kurumsallaşması ile hayatiyetini sürdürebilir. Bu kurumsallaşmayı gerçekleştirdiğiniz için tüm Yılmaz ailesine şükranlarımı sunuyorum. Bu kurumsallaşmalar ülkemizin de kalkınması için büyük önem arz etmektedir. Türkiye'nin böyle kurumsallaşmalara ihtiyacı var" diye konuştu.

16 ayda hazınlandı..
Değer Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Fındıkçı tarafından 16 ayda hazırlanan aile şirketi anayasası, Şahap ve eşi Aynur ile çocukları Selahattin, Nurettin, Selma, Şenay, Ferda ve Meryem Yılmaz tarafından şahitler ve basın önünde imzalandı.
İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Karaağaç ve Nardüzü Belediye Başkanları Necmettin Acar ve Mehmet Yolcu, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı Osman Gözükara ve yönetim Kurulu Üyeleri., OSB Eski Başkanı Bülent Bozdoğan, iş adamları ve davetlilerin katıldıkları ödül töreninin finalinde, Türkiye'ye ilk tango birinciliğini kazandıran Tango İstanbul grubunun sunduğu gösteri de beğeniyle
izlendi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş