Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP İlçe Yönetiminden İYİ Parti Yönetimine Nezaket Ziyareti

“Yerel Seçimde Kol Kola Yürüyeceğiz”

CHP İlçe Yönetiminden İYİ Parti Yönetimine Nezaket Ziyareti

Gündem   A+a-

CHP ile İYİ Parti arasında tavanda başlatılan ittifak çalışmaları tabanda da karşılık görmeye başladı. Önümüzdeki yerel seçimde birlikte yol alma çalışmaları kapsamında CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yöneticileri, İYİ Parti İskenderun ilçe başkanı Zafer Kıvrak ve yöneticilerini ilçe binasında ziyaret ederek yerel seçimde birlikte yapacakları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
İskenderun’un belediyecilik anlamında yeterince hizmet alamadığını ve 5 yıl kaybettiğini ileri süren CHP ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, “Söz konusu memleket olunca asgaride birleşmek ve bu kenti layık olduğu yere taşımak için hepimizin elini taşın altına koyması gerekir. Biz bu yolu sizlerle birlikte kol kola yürümekten mutluyuz.” dedi.
Ülkenin büyük bir siyasi ve ideolojik değişim yaşadığına ve gelinen noktada siyasi kaygıları bir yana bırakarak güçlerin birleştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Mansuroğlu, elde edilecek başarının kişisel ya da partisel değil kolektif çalışmanın ürünü olacağını söyledi.
Geçtiğimiz seçim ve referandumda her iki partinin birlikte hareket ettiğine dikkat çeken Yusuf Mansuroğlu, ayrı değil bir bütün olduklarını ifade ederek şunları söyledi. “ Bu kent 5 yıldır hizmet alamıyor. Karayolları alanında yapımına başlanan proje haricinde dikili bir tek ağaçları, elle tutulacak bir eserleri yok. Şahsi çıkar yerine toplumsal menfaatleri ön planda tutacak bir anlayışa ihtiyacımız var. Bu kentin; çağdaş, demokratik, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan bir yönetim modeline ihtiyacı var. Bunu sizlerle birlikte başaracak, ayrı değil bir ve bütün olacağız. Tabanda hangi partiden aday çıkarsa çıksın elimizi taşın altın koyacağız ve birlikte çalışacağız. Siz, biz değil ortak çalışma şiarındayız.”
Harami Cenahına Karşı Dik Duracağız
İYİ Parti’nin ülkücü ve sosyal demokrat kesimlerden oluşan ve duvarları yıkan bir oluşum olduğunu belirten ilçe başkanı Zafer Kıvrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ortak çalışma sonucunda yerel yönetimlerde büyük başarı sağlayacaklarına inandığını söyledi.
İskenderun belediyesinin Hatay genelinde büyük önemi olduğuna ve bu seçimin ideolojik bir yanı kalmadığına dikkat çeken ilçe başkanı Zafer Kıvrak,” Harami cenahına karşı bugünde ve yarında dik duracağız ve yan yana olacağız. Bu koltuğu yüreğinde merhamet ve Allah sevgisi, memleket sevdası olan birine teslim edeceğiz.” dedi.
İki partinin ortak çalışmasının önemine vurgu yapan İYİ parti ilçe başkanı Zafer Kıvrak konuşmasına söyle devam etti. “ İlçe yönetimi olarak en az sizin teşkilatınız kadar emek vereceğiz. Basmakalıp yöntemler yerine projeleri mahalle mahalle sokak sokak anlatacağız. Kurulacak çalışma ekiplerinde yer alacağız. İki ilçe binamızda bizim evimiz olacak. Bu seçimi kazanmak için olanca gücümüzle çalışacağız. Toplumda karşılığı olan vatandaşlarımızın istediği bir adayla seçmenin karşısına çıkacağız. A veya B kişi benim için önemli değil. Doğru matematik kimse, onunla birlikte yürüyeceğiz.”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar