Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yıldırım Tepe Taziye Evi Tamamlanmak Üzere

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar

Yıldırım Tepe Taziye Evi Tamamlanmak Üzere

İskenderun   A+a-

İskenderun’a kalıcı eserler kazandırmayı ilke edindiklerini belirtti.
İskenderun Belediyesi tarafından Yıldırımtepe Mahallesine yaptırılmakta olan taziye evinin tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.
Kısa Bir Süre Sonra Açılacak
Taziye evindeki çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Vatandaşlarımızın taziyelerini daha rahat ortamda yapmaları amacıyla İskenderun'da taziye evi sayısını çoğaltıyoruz. Daha önce Azganlık, Kavaklıoluk ve Bekbele taziye evleri yapmıştık. Bu taziye evlerinin tamamlanmasının ardından daha sonra 4 farklı noktada taziye evi projesi başlamıştı. Çalışmalar hızla devam ediyor. Yıldırım tepe taziye evi projesi bitmek üzere. Kısa bir süre sonra halkımızın hizmetine açılacak” dedi.
Halkımıza En İyi Hizmeti Vermek Görevimiz
Taziye evlerinin son derece ferah mekânlar olarak tasarlandığını belirten Başkan Seyfi Dingil, "Çalışmalarımızı halkımızın talep ve ihtiyaçlarına göre yapıyoruz. Vatandaşlarımız kışın soğukta yazın sıcakta dışarıya konan sandalyeler yerine mahallelerimize yaptığımız taziye evlerimizde ferah ortamlarda misafirlerini ağırlayıp taziyelerini yapıyorlar" şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş