Skip Navigation Links

Nasıl İsterseniz Öyle Düşleyin 9 Şubat’ta

Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde…

Nasıl İsterseniz Öyle Düşleyin 9 Şubat’ta Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

 İskenderun şiire doyacak… Şef Şair Tanzer Cereb yönetiminde 10 kişilik şiir ve müzik sevdalısı grup, Zaman Yolcularıydık, Sevdalandık dedi ve Nasıl İsterseniz öyle düşleyin temalı şiir gecesi hazırladı.
9 Şubat 2019 Cumartesi günü Saat 19.00’da Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde düzenlenecek şiir gecesi, tüm şiir geceleriyle ilgili bildiklerinizi unutturacak, şarkılar ve drama desteğiyle bir sahne şovu olarak hazırlanıyor.
Şiir gecesiyle ilgili bilgi veren Şef Tanzer Cereb ile Müzik Öğretmeni Kemani Murat Bulut, şiirlerin şarkılarla ve drama desteğiyle bütünleştiği muhteşem bir şiir gecesi olacağını belirttiler.
Gülşah Cereb, İhsan Şimşek, Özer Yüksel, Tanzer Cereb ve Yunus Keser’in şiirleri yorumlayacağı şiir gecesinde, Erdoğan Kutlu, Ethem Yavuz, Murat Bulut, Sedat Altun, Yasemin Cereboğlu ile Tarkan Ala sazlarıyla eşlik edecekler. Burak Coşkunırmak ve Gizem Yüksel’in oyuncu olarak sahnede performans sergileyeceği şiir gecesinde, Derya Basın da solist olarak şiirlere hayat verecek.
Şiirlerin, enstrümanlarla, şarkılarla hayat bulacağı, izleyenlere nasıl istiyorlarsa öyle düşler kurduracak şiir gecesiyle ilgili ayrıntıları aktaran Tanzer Cereb, kendilerine salonu tahsis eden sanatçı dostu Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ile Genel Müdür Aykut Davut Öktem’e teşekkür ederek, şiir gecesine katılmak isteyenlere kısıtlı sayıda davetiye temin etmeleri çağrısında bulundu.
Müzik Öğretmeni Kemani Murat Bulut da, bugüne kadar onlarca Türk Sanat Müziği konserinde şeflik yaptığını belirterek, aylardır hazırlıkları süren şiir gecesinin kendileri için ayrı bir heyecan yarattığını söyledi.
Şiir gecesinin davetiyeleri 0506 30923 96-0542 4209339 telefon numaraları ile Emel Kuaför’den 1 kişilik 20 lira karşılığında temin edilebilecek.
 
 
 
 
 
Nasıl İsterseniz Öyle Düşleyin 9 Şubat’ta  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet