Skip Navigation Links

İskenderun Nihal Atakaş Camii İbadete Açıldı

İskenderun sahil bandında inşaa edilen Nihal Atakaş Camii ibadete açıldı.

İskenderun Nihal Atakaş Camii İbadete AçıldıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Körfezin incisi İskenderun’a yakışır bir şekilde inşaa edilen Nihal Atakaş Camii Cuma Namazı ile ibade açıldı.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kilis Valisi Recep Soytürk, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hayırsever işadamı Recep Atakaş,çevre ilçelerin kaymakamları ve belediye başkanları,işadamları,muhtarlar,kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş Cuma namazı için Nihal Atakaş Camiine geldi.
Yoğun bir katılımın olduğu açılışta, camide ilk hutbe İskenderun Müftüsü Osman Şekerci tarafından okundu. Şekerci, daha sonra yaptığı açıklamada, İskenderun olarak çok güzel ve mutlu bir günü yaşadıklarını söyledi.
İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ise caminin yapımı üstlenen hayırsever işadamı Recep Atakaş’a, Hatay Valiliğine, İskenderun Kaymakamlığına, İskenderun Belediyesine ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
Kavillioğlu ,"Rabbim bugün ibadete açmış olduğumuz camimizi başta İskenderun ilçemiz olmak üzere bütün ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile kılsın. Cuma namazı itibariyle camimizi ibadete açmış olduk." diye konuştu. 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada İskenderun için tarihi günlerden birini yaşadıklarını belirterek,”Şehrimizin güzelliğine güzellik katacak olan Nihal Atakaş camiimiz tamamlanarak ibadete açıldı. Camimiz İskenderun’a yakışır bir şekilde inşa edildi. Caminin yapımını üstlenen hayırsever işadamımız Recep Atakaş’a çok teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlı mübarek eylesin. İskenderun’umuza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Caminin ibadete açılışında kuranı kerim okundu dualarda edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Nihal Atakaş Camii İbadete Açıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet