Skip Navigation Links

Tenisteki Gururumuz Haydar Cem Gökpınar…

Hatay’dan Tenis Milli Takımına Seçilen İlk Sporcu…

Tenisteki Gururumuz Haydar Cem Gökpınar… Web
TV

Spor   A+a-

Cumhuriyet tarihinde Hatay’dan tenis spor dalında milli takıma giren ilk sporcu olan Haydar Cem Gökpınar, elde ettiği tüm başarılarda kendisine ve takım arkadaşlarına en büyük desteği veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a plaket vererek teşekkür etti.
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen KOZA World Of Sports 12 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası’nda erkekler ikinciliğini kazanan Hataylı başarılı tenisçi Haydar Cem Gökpınar, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.
Tenis hayatına küçük yaşta başlayan ve sergilediği üstün performansla Türk milli takımına seçilen Haydar Cem Gökpınar, 7-14 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen KOZA World Of Sports turnuvasında sağladığı başarı ile adını şampiyonlar listesine yazdırdı.
Oynadığı maçlarda üstün performansıyla milli takıma seçilen ve bu başarısının ardından katıldığı turnuvada kendi kategorisinde ikincilik almaya hak kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor sporcusu Haydar Cem Gökpınar’ı tebrik eden Başkan Savaş, genç sporcuya spor hayatında başarılarının devamını diledi.
Tenis dalında elde ettiği başarılarla başta ailesi, öğrenim gördüğü Namık Kemal Ortaokulu, spor camiasının vede tüm Hatay’ın gururu olan Haydar Cem Gökpınar, tenis dalında üstün başarılara imza atarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğinin sözünü verdi.
Lütfü Savaş’la buluşma anında bu başarıda en büyük pay sahibi Antrenör Mehmet Doğan da hazır bulundu.
ATSİAD ziyaretinde Hatay’ın tenisteki gururu milli takıma seçilen ilk sporcusu Haydar Cem Gökpınar’la bir araya gelen Lütfü Savaş, başarılı küçük sporcuyu kutladı ve gurur duyduğunu söyledi.
Hatay’da 3+1 kavramı üzerine çalışmaların sürdüğünü belirtirken, tarih, kültür ve medeniyet şehrine bir de sporu eklediklerine dikkat çeken Lütfü Savaş, Haydar Cem Gökpınar’a spor kompleksi sözü verdi.
 
 
 
 
 
Tenisteki Gururumuz Haydar Cem Gökpınar…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet