Skip Navigation Links

Başkan Civelek'e oda başkanlarından ziyaret

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'ne bağlı oda başkanları, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek'i ziyaret etti.

Ekonomi   A+a-

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'ne bağlı oda başkanları, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek'i ziyaret etti.
Konuklarını Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayan Başkan Civelek, toplumun büyük kesimini oluşturan esnafın 13. yüzyıldan bu yana ahilik geleneğini sürdürdüğünü belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Civelek, "Toplumun kültürel, ekonomik devamının geleneğini ahilikle devam ettiren esnafmız toplumun büyük kesimini oluşturuyor. Küresel krizden ülkemizde nasibini aldı. O nedenle sıcak bunaltıcı hava vardı. Sizinle birlikte kentimize yağmur bereket geldi. Hava yumuşadı. Görevinizde, halk için uğraşınızda başarılar diliyorum. Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Belediye olarak her zaman beraberiz ve sizlerin yanındayız. Esnafımıza her türlü kolaylığı sağlayacağız. Halka hizmet hakka hizmettir. Her şey insan içindir" dedi.
Başkan Civelek'in esnafa ve odalara katkı verdiğini belirten Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz de, şunlara yer verdi: "Başkanımız esnafımızla yakından ilgileniyor, sorunlarına duyarlı yaklaşıyor. Her zaman yanımızda. Başarılı çalışmalarını izliyoruz. Oda başkanlar kurulu toplantısını İskenderun'da yaptık. Başkanımızı da ziyaret ederek, birarada olmak istedik."
Birlik Başkanı Teksöz'e plaket veren Başkan Civelek, tüm konuklarına İskenderun kalemi hediye etti.
Sıcak sohbet ortamında geçen ziyaret, kokteyl ikramı ve yemekle sürdü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet