Skip Navigation Links

Ozan Yaşar Yeniden Gelişim'de

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Ozan Yaşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ozan Yaşar Yeniden Gelişim'de

Sağlık   A+a-

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ozan Yaşar, bölge halkının büyük şehirlerdeki hastanelere gitmelerine, şifayı uzakta aramalarına gerek kalmayacak şekilde hizmet vermeyi sürdürdüklerini ifade etti.
Geçtiğimiz yıllarda başarılı bir şekilde genel koordinatörlük görevini yürütürken görevinden ayrılan Ozan Yaşar, yeniden aynı göreve geldi.
Hastane yöneticiliği konusunda Türkiye’nin yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Ozan Yaşar, bölgede sağlık hizmetlerinde yatırımların artırılması, yeni bölümlerin açılması, vatandaşların sağlık hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir biçimde yararlanabilmesi için önemli çalışmalara imza atmıştı.
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Ozan Yaşar, büyük şehirlere hasta gönderen değil, çevre illerden hasta kabul eden ve başarılarıyla gurur kaynağı olan bir hastane hedefine dikkat çekti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet