Skip Navigation Links

Kurumlar Vergisi’nde İlk 10 Gururu

Hatay vergi rekortmenleri belli oldu.

Kurumlar Vergisi’nde İlk 10 Gururu

Ekonomi   A+a-

 Hatay vergi rekortmenleri belli oldu. Gelir vergisinde Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş birinciliği kimseye kaptırmadı. Hayırseverlikte de birinciliği kimseye bırakmayan Atakaş, gelir vergisi şampiyonluğuyla vatanına, milletine borcunu her daim fazlasıyla ödediğini gösterdi.
Kurumlar Vergisi’nde ekonomide yaşanan sert düşüşlere rağmen üretim ve ihracat başarılarıyla Hatay ve Türkiye’nin yüzakı olmayı başaran ilk 10 şirket arasında demir çelik, filtre, tarım ve de kömür sektörü dikkat çekiyor.
Demir çelik sektörünün iki önemli ismi İlhan Demir Çelik ile Net Haddecilik, sektörlerinde yaşanan daralma ve inşaat sektöründeki sıkıntıya rağmen sergiledikleri başarılı performansla dikkat çektiler.
Filtre sektörünün Şampiyonu, Şampiyon Filtre her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk 10 sıradaki yerini alarak markasının büyüklüğünü gösterdi.
Kurumlar Vergisi şampiyonlarından birinci sıradaki şirket isminin açıklanmasını istemezken, İlhan Demir Çelik ve Boru Profil Endüstrisi 7.731.255,73 TL ile ikinci oldu.
Progen Tohum A.Ş., Atakaş Ticaret Ve Nakliyat A.Ş, İlhanlar Dem.Çel. Ve Met.San. Tic.A.Ş, Net Haddecilik Sanayi Ve Ticaret LTD.Şti. Atay Tarım A.Ş., Özova Hububat Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şampiyon Filtre Pazarlama Tic. ve San.A.Ş ilk 10 sıradaki yerlerini aldılar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet