Skip Navigation Links

Cengiz Gül, Taraftarlarla Bayramlaştı

İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, Taraftarlarla Bayramlaştı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, Taraftarlarla Bayramlaştı. 
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un kulüp başkanı Cengiz Gül, taraftarlarla bayramlaştı.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un kulüp başkanı Cengiz Gül, taraftarlarla bayramlaştı.
Cengiz Gül, Taraftarlar Derneği binasında düzenlenen törende, taraftarların ve sporseverlerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.
İskenderun Demirçelikspor taraftarlarının örnek bir taraftar oluşumu olduğunu belirten Gül, "Taraftarlar futbolun vazgeçilmez bir unsurudur. Rakiplere karşı her zaman centilmence davranmak gerekir. Sahaları savaş yerine değil Bayram yerine çevirelim. Futbolda yenmek, yenilmek ve berabere kalmak da var. Taraftarlar rakibe karşı fair-play çerçevesinde hareket etmeli. 12. adam dediğimiz unsur gelen misafirleri iyi bir şekilde ağırlamalı" diye konuştu
İskenderun Demirçelikspor Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Bukağıkıran ise Gül'ün her zaman spora ve sporcuya sahip çıktığını bildirerek, taraftarlar olarak takımı her zaman destekleyeceklerini ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından Gül, taraftarlarla bayramlaştı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet