Skip Navigation Links

Altyapı Bitecek Üst Yapının Güzelliği Şekillenecek

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 2018 yılının son değerlendirmesini 8. Gün Haber Web Tv sahibi Gökhan Gökpınar’a yaptı.

Altyapı Bitecek Üst Yapının Güzelliği ŞekillenecekWeb
TV

Arsuz   A+a-

 8. Gün Haber Web Tv’ye iade-i ziyarette hizmet döneminin değerlendirmesini yapan Başkan Culha, zahmetli ve sıkıntılı geçen altyapı çalışmalarının yakın zamanda biteceğini, asfaltlanmış modern bir kent özleminin gerçekleşeceğini söyledi. Başkan Culha, altyapı kanalizasyon çalışmalarının ikinci etap ihalesinin de 9 Ocak 2019 tarihinde yapılacağını müjdeledi.
Altyapı Bitecek Üst Yapının Güzelliği Şekillenecek
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 2018 yılının son değerlendirmesini 8. Gün Haber Web Tv sahibi Gökhan Gökpınar’a yaptı.
8. Gün Haber Web Tv’ye iade-i ziyarette bulunan Başkan Culha, Gökhan Gökpınar’ın sorularını yanıtladı. Arsuz halkı başta olmak üzere, yeni yılın tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesi dileklerinde bulunan Nazım Culha, Arsuz’u güzel günlerin beklediğini ve tüm planlamalarının da halk odaklı olduğuna vurgu yaptı.
Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde altyapı kanalizasyon çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Culha, bina bağlantılarının bitmesiyle birlikte asfalt çalışmalarının da sorumluluk alanlarına göre Arsuz Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılacağını söyledi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yapımında çok hızlı hareket ettiği altyapı ve kanalizasyon çalışmalarından kaynaklanan sorunlara halkın sabır gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Nazım Culha, cefanın biteceği sefanın sürüleceği günlerin yakın olduğunu vurgulayarak, Arsuz’un modern bir kent görünümüne kavuşacağına vurgu yaptı.
Bir yandan Nardüzü ve Karaağaç’ın birinci etap altyapı kanalizasyon çalışmalarının finale yaklaştığını, diğer yandan da Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu Genel Müdürlüğü’nün Çengen’den başlayarak Arsuz’un ikinci etap altyapı kanalizasyon ihalesini 9 Ocak 2019 tarihinde yapacağını belirten Nazım Culha, seçim öncesi hiçbir belediye başkanının cesaret edemeyeceği altyapı çalışmalarını cesaretle yaparak halk odaklı, gerçeklik üzerine kurulu strateji planları çerçevesinde sürdürdüklerine dikkat çekti.
Arsuz’da bir yandan altyapı diğer yandan da sosyal donatıların, kent meydanlarının, halkın genel ihtiyaçlarının karşılandığı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğine vurgu yapan Nazım Culha, altyapı kanalizasyon çalışmalarından kaynaklanan çukurların kapatılması, sorunların minimize edilmesi çalışmalarının da ekipler tarafından devam ettiğini söyledi.
Başkan Culha’nın 8. Gün Haber Web TV’de yaptığı yılın son değerlendirmesi röportajında, Arsuz’un tüm mahallelerinde çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, Arsuz’u Türkiye’de ve Dünya’da tanınan bir turizm şehri olarak tanıtmak için önce altyapı çalışmalarının tamamlanması gerektiğini hatırlattı. Doğal güzellikleriyle Arsuz’un bugüne kadar altyapı bakımından ihmal edildiğini belirten Başkan Culha, altyapısı tamamlandıktan sonra Arsuz’un bir turizm cazibe şehri olacağını ifade etti.
 
Altyapı Bitecek Üst Yapının Güzelliği Şekillenecek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet