Skip Navigation Links

Türkiye Partisi İlçe Başkanı Barak'a Meslektaşlarından Ziyaret

Serbest muhasebeciler ve mali müşavirler odası iskenderun temsilciliği yönetim kurulu üyeleri Türkiye partisi ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Ekonomi   A+a-

 

Serbest muhasebeciler ve mali müşavirler odası iskenderun temsilciliği yönetim kurulu üyeleri Türkiye partisi ilçe teşkilatına ziyarette bulundu. Serbest muhasebeciler ve maliyeciler odası yönetim kurulu üyesi Allaaddin Özbülbül Türkiye partisi İskenderun ilçe başkanı Nevzat Barak’ı ziyaret etti.
Türkiye değişim hareketi ilçe başkanı Nevzat Barak Türkiye’nin böyle önemli süreçten geçtiği bu günlerde mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum mali müşavir camiasının İskenderun temsilcileri ve meslektaşlarımın partimize yapmış oldukları ziyaretten büyük memnuniyet duyduk.
Bu manevi desteğinizden ötürü hem partim hem şahsım adına sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Bu ziyaretin bizim için en önemli sebeplerden bir tanesi ülkenin bu güne kadar gerek idari gerek iktisadi gerek siyasi platformda mali müşavir camiasının çok önemli bir yeri vardır. Türkiye’nin çağdaş medeniyetler seviyeye kavuşması mali müşavir camiasının her zaman önemli bir desteği olmuştur. Türkiye Partisinin İlçe Başkanı olarak bir taraftan siyaset mücadelesinde diğer taraftan mesleki mücadelede mali müşavir camiasının mensubu olmaktan her zaman onur duymuşumdur. Bu memleket bizim memleketimizdir bu platformda üzerimize düşen görevi yerine getirecektir.
Kişilerin siyasi tercihleri çok farklı olabilir. Mesleki tecrübelerle birlikte meseleleri çözmek için dün olduğu gibi bugünde camiamızın üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyoruz dedi. İskenderun serbest muhasebeciler ve mali müşavirler odası yönetim kurulu üyesi Alaaddin Özbülbül ise İskenderun’da teşkilatını kurmaya çalışan Türkiye partisi ilçe başkanı bizim gönlümüzde genel başkanı sahsım adına tüm partililere sevgi saygılarımı sunuyorum. İskenderun muhasebeciler adına aynı zamanda Hatay Serbest muhasebeciler ve mali müşavirler odası yöneticisi sebebiyle Hatay odası adına ben başarılar diliyorum. Geçmişten bu yana siyasi tarihimize baktığımızda dönem dönem meslek grupları iktidar olmuştur. TBMM’de Türkiye’yi yönetmiştir. en son yönetime baktığımızda küreselleşen dünyada iktisadın öne geçtiğini görüyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet